Mit szóltok ennél a kérdésnél a válaszokhoz? Hogy lehet ennyi magyargyűlölő ebben az országban?
Mire gondolsz?
Attól miért magyargyűlölő valaki, hogy ki meri mondani, hogy mi minden van elcseszve ebben az országban?
Vagy jobb lenne, ha becsuknák a szemüket, és az Örömódát zengenék Népünk Nagy Vezérének?
Inkább nyisd ki te is a szemedet.
"Attól miért magyargyűlölő valaki, hogy ki meri mondani, hogy mi minden van elcseszve ebben az országban?"
Na, látom te sem vagy Nemzethy Igazmagyar.
"Vagy jobb lenne, ha becsuknák a szemüket, és az Örömódát zengenék Népünk Nagy Vezérének?"
Igen, a fideszesek kb. ezt várják el mindenkitől.
Ezért sem működik a nacionalizmus, mert a nacionalista ember szerint minden tökéletes és hibátlan Magyarországon, miközben egyáltalán nem az. De azért a fejlődést és a hibák kijavítását teljesen lehetetlenné teszik, mert szerintük itt már nincs mit kijavítani. Ezért marad a langyos posvány.
"Na, látom te sem vagy Nemzethy Igazmagyar. "
Nem, nem vagyok az. Eszem ágában sincs. :-D
Én most nézem a Dragon Ball-t, de az is tiszta magyargyűlölő, mert egy szó nem esik benne a Föld legfontosabb Nemzetéről, a Magyarokról.
Szerintem abba is fogom hagyni.
hazudol te hazaáruló utolsó!!!
A héten nem is volt DB. :P
'Na, látom te sem vagy Nemzethy Igazmagyar.'
Ki az, aki ebben az országban annak számít?
"A héten nem is volt DB. :P"
Jajj, hát Super nem is volt, de én a sima DB-t nézem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!