Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha olyan jól teljesít Magyaror...

Ha olyan jól teljesít Magyarország, akkor miért ilyen rossz a közhangulat?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt látni.

Az utcán,boltban,közösségi életben,netes felületeken,de még itt az oldalon is egyre több az egymást szidó,idegbeteg ember.

2017. júl. 29. 18:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokan nem érzik a mindennapi életben, hogy "Magyarország jobban teljesít" és ettől rossz a hangulatuk.
2017. júl. 30. 01:46
 22/25 anonim ***** válasza:
7%

# 19

látom kiragadtad a lényeget, tehát semmi nem jutott el az agyadig a mondandómból. Mindenki nevében elnézést kérek a transzneműektől, a ciszneműektől, és a nemtudom milyen neműektől amiket most találtak ki :D

# 20

te olyan lehetsz mint egy kis maki, aki ugrabugrálva a klaviatúra előtt agresszívan püföli a billentyűket mert nagyon belegázoltak a lelkébe az igazsággal.

Az a különbség közted és köztem, hogy én tényeket írok le, te pedig mocskolódsz. Nem vagyok Fideszpárti, indexpárti meg végképp. Az index viszont jobban és többet hazudik mint a Fidesz és ez is tény :D Ugrálhatsz akár hogy és akár szét is verheted a kis billentyűidet ezen akkor sem fogsz tudni változtatni :)

2017. júl. 30. 06:57
 23/25 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok Fideszpárti, indexpárti meg végképp. Az index viszont jobban és többet hazudik mint a Fidesz..."

Legalább ne buktatnád le magad ilyen ostobán egyetlen mondaton belül :D

2017. júl. 30. 09:42
 24/25 anonim ***** válasza:

"Az a különbség közted és köztem, hogy én tényeket írok le, te pedig mocskolódsz"

Valaki nem olvassa el, miket ír :-))

2017. júl. 30. 10:14
 25/25 anonim ***** válasza:
A fityesz egy nagy vicc! Mikor emelték a nyugdíjakat érzékelhetően utoljára? Na? Erre mondjatok valamit. Most a sok gyerekes nyomoronc prolikat támogatják, gratulálok. Anyátok büszke lehet rátok hogy azért csináltok gyereket, hogy megéljetek belőlük..:D Akkor mi a gond a romákkal? Egyre több magyar is ezt csinálja. Komolyan szégyen! Egy nyugdíjas.
2017. júl. 30. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!