Ha olyan jól teljesít Magyarország, akkor miért ilyen rossz a közhangulat?
Mindenhol ezt látni.
Az utcán,boltban,közösségi életben,netes felületeken,de még itt az oldalon is egyre több az egymást szidó,idegbeteg ember.
# 19
látom kiragadtad a lényeget, tehát semmi nem jutott el az agyadig a mondandómból. Mindenki nevében elnézést kérek a transzneműektől, a ciszneműektől, és a nemtudom milyen neműektől amiket most találtak ki :D
# 20
te olyan lehetsz mint egy kis maki, aki ugrabugrálva a klaviatúra előtt agresszívan püföli a billentyűket mert nagyon belegázoltak a lelkébe az igazsággal.
Az a különbség közted és köztem, hogy én tényeket írok le, te pedig mocskolódsz. Nem vagyok Fideszpárti, indexpárti meg végképp. Az index viszont jobban és többet hazudik mint a Fidesz és ez is tény :D Ugrálhatsz akár hogy és akár szét is verheted a kis billentyűidet ezen akkor sem fogsz tudni változtatni :)
"Nem vagyok Fideszpárti, indexpárti meg végképp. Az index viszont jobban és többet hazudik mint a Fidesz..."
Legalább ne buktatnád le magad ilyen ostobán egyetlen mondaton belül :D
"Az a különbség közted és köztem, hogy én tényeket írok le, te pedig mocskolódsz"
Valaki nem olvassa el, miket ír :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!