Keresztyének! Ti kire szavaztok? Mennyire befolyásolja ezt a döntést a hit?
És ez "keresztény" hozzáállás a Fidesztől? :D
Inkább a DK!!!
DK szimpatizáns vagyok, mindenki tudja, hogy keresztény vagyok és senki nem vet meg azért és nem közösítenek ki!
Ugyanolyan ember vagyok a szemükben, mint a nem keresztények!!
Ti tényleg ilyen hülyék vagytok, most őszintén?
Melyik az az ellenzéki párt, amelyik a kereszténység ellen van és mutassatok már olyan ellenzéki programot, amelyik a kereszténység ellen vall!
Ilyen agymosott hülyék vagytok?
Nem kell Fidesz propoaganda híreket figyelni/hallgatni/olvasni!!!
"Melyik az az ellenzéki párt, amelyik a kereszténység ellen van és mutassatok már olyan ellenzéki programot, amelyik a kereszténység ellen vall!
Ilyen agymosott hülyék vagytok?"
Mutatok:
DK: [link] itt a 3. pont
(zárójeles megjegyzés: az állam és egyház szétválasztása egy nagy tévedés, ugyanis nyugaton vagyis a latin egyházban mindig is szétválasztva volt az egyház és az állam. Keleten nincs szétválasztva, ami egyenlő azzal, hogy az egyház kvázi az állam alatt működik.)
Együtt: [link] Oké, lehet ez a véleményük, de ez az egész ellentétes a kereszténységgel, ezért ilyen programra én keresztényként nem szavazhatok.
Sajnos a Momentumnak még nincs elérhető teljes programja. Ami van, ott nem érintik az egyházpolitikát, így nem tudunk erről semmit. De amennyire tudom, a családot ők sem csak egy férfi és egy nő kapcsolatának tartják, ezért ez sem képviseli a keresztény értékeket.
Ugyanez igaz a Liberális pártra is.
ma 13:30
Azért ne essünk túlzásba!
Mert valamilyen formában TÁMOGATNI FOGJÁK az egyházakat, de nem ölnek bele felesleges milliárdokat úgy, mint a Fidesz, hogy a külhoni egyházakat is milliárdokkal halmozzák el!
Ooh nem neeem nem gyerekem. Kellemelten helyzetbe hozol mert még ezt a fatökű DK-t is meg kell védjem. Önmagában az nem keresztényellenesség, hogy az egyház független legyen az államhatalomtól, se a vallás szabadsága. Tévedésben vagy, és ez mások iránti bizalmatlanságodból ered, plusz a lenézésből gondolom.
Aztán: az egyén szabadságáért küzdő programok is csak neked keresztényellenesek, mert jogai vannak a melegnek, színesbőrűnek, vagy egyébnek aki nem keresztény.
ma 14:16
Te hülye marha!
Hol tiltja neked a DK a keresztény vallásgyakorlást/szabadságot? :D
Fatökű Fideszp@tkány!!!
"A keresztényeknek a KDNP a kötelező, hisz az egyetlen keresztény párt a palettán"
Fogalmazzunk úgy, hogy ÁLKERESZTÉNY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!