Stadionok, kisvasutak, Budai Vár, Pszeudó kincsek, unortodox egyetemek, olimpiák, világbajnokságok és mindenféle baromság helyett miért nem fektetjük termelésjavításba a magyar állam pénzét?
Úgy tűnik, hogy rengeteg pénzünk van, csak úgy szórják a százmilliárdokat NER-társék mindenfelé.
Vagy mondjuk miért nem lehet adót csökkenteni, ha ilyen sok a magyar állam pénze? Az adócsökkentéssel több maradna a népnél, akik egyrészt tudnának belőle vállalkozni, ami könnyebb is lenne egy kisebb adójú és kisebb bürokráciával rendelkező államban.
Nem értem...
Nem véletlenül írtam így a Seuso-kincseket.
Ezzel is jelezni próbáltam, hogy ennyire tartom fontosnak ezt a baromságot.
"Vagy mondjuk miért nem lehet adót csökkenteni, ha ilyen sok a magyar állam pénze? "
úniós tamogatás ha hallottal már erről, azt arra kell költeni amire adják, ha kisvasútra akkor annak a kisvasutnak fel kell épülnie még ha a tamogatás felét el is lopod
És akkor miért kisvasútra kérjük?
"És akkor miért kisvasútra kérjük?"
Van az kérve mindenre de azt nem M.O-n döntik el hogy mire adnak támogatást és mi re nem
"Van az kérve mindenre..."
Persze. Képzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!