Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért büszke valaki arra, ha...

Miért büszke valaki arra, ha egy magyar sportoló jól szerepel?

Figyelt kérdés

Persze,gratulálni lehet a jó eredményhez,de miért lesz valaki büszke arra,pl,hogy Hosszú Katinka aranyérmet szerzett?

Az kizárólag Hosszú Katintka érdeme.

Egy dokumentum filmben láttam,hogy az embereknek azért találták ki a sportot,hogy elhitessék az agyukkal,hogy ha az ő csapatuk nyert,vagy ő nemzetbelijük nyert,akkor az saját sikerként éljék meg,mintha ők tettek volna azért valami,ergo agymosásnak nevezték ezt a dokumentum filmben.

Mégis az én életem mitől lesz jobb attól,hogy XY sportoló elért egy sikert?

2017. júl. 25. 23:24
1 2 3
 21/21 szántóvető ***** válasza:
mert az ember gyarló.emlékszel hogy '08-ban még tartott az olimpia de már tele voltak a fórumok olyan kommentekkel hogy csalás az olimbia?csak azért mert kevés aranyat nyertünk ez kihatott az emberek mindennapjaira is.egyébként kár a Magyarokra kihegyezni:az nszk az '54-es futball VB megnyerése után állt talpra,az löketet adott a lakosságnak,lemosta róluk a szégyent meg a kisebbrendűségi érzést örökre.hogy az ördög vinné el az átkozott aranycsapatot.a vereségükkel feltámasztottak egy nagyhatalmat amely aztán európa vezető nagyhatalmává vált.
2017. júl. 26. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!