Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na most akkor az MSZP-kormány...

Na most akkor az MSZP-kormány jövőre visszaadja a 13. havi nyugdíjat, meg 50 ezer Forintos alapjövedelmet is ad?

Figyelt kérdés
Valamit most már adni kell az embereknek, ha ez az Órbán nem adott semmit, csak folyamatosan elvett az elmúlt 8 évben.
2017. júl. 25. 21:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"

Többszörösét dolgozod annak,amit érte fizetségül kapsz.

"

csak az a baj, hogy nem a toket fogjak megadoztatni, hanem a tisztessegesen bejelentett piaci ertelmiseget

dolgozo, fizetesbol elo embereket

es nagyjabol ezert is vagyok alapjovedelem ellen, mert egy kamuigazsagossag mar megint

2017. júl. 26. 05:41
 12/13 anonim ***** válasza:

"Az az 50 ezer Ft egy nagy semmi,arra sem elég,hogy egy albérletet kifizess belőle. "

nem belbudai ertelmisegi fejjel kell ezt atgondolni

ha a putriban van belole etelre es dohanyra eleg akkor szerintem egy 600 ezres nepesseg soha eleteben nem fog semmit sem csinalni

es ez meg a jobbik eset, szerintem siman uzsora lesz az egesznek a vege, ahol eletuk vegeig szedik toluk az alapjovedelmuket a maffiozok

siman vissza fogja hozni a megelhetesi gyerekvallalast is

ilyen ez a feltetelnelkuliseg

2017. júl. 26. 06:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az alapjövedelmet vezetik be és a nyugdíj eltörlésre kerül.
2017. júl. 26. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!