Magyarország tipikus példája a demokrácia deficitjének?
A fas{}zom televan már veletek.
7 éve azt hallgatom, hogy diktatúra, Orbán a Kádár, hanyatlik a gazdaság, minden szar. Kimegyek az utcára, körülnézek, vagy csak a saját helyzemet nézem, nem ezt látom. Fejlődik az ország, újulnak a parkok, szépülnek a városok, nőnek az ingatlanárak színvonala, javul a gazdaság, nem látok ÁVH-s körömtépkedőket, kimehetsz az utcára és szabadon pofázhatsz arról hogy orsós takarogy.
Ennyi. Nem látom a károkat. Vagyis látom, az örökös elégedetlenkedők fejében.
Egyetértek.Tényleg fejlődik az ország.Csak az a baj,hogy az ember mindig először a rosszat látja meg először.Ès sajnos a többség nem akarja tovább gondolni,hogy a jót is lássa és annak örüljön.Majd utána nagyobb erővel lehetne javítani a javítani valón.
# 3
te figyelj már, vegyél be egy xanaxot és aludj egyet. Agyvérzést ne kapjál. Amúgy a fele túlzás amit írsz, a másik fele meg senkit nem érdekel.
Kedves kérdező te meg minek bírálsz egy válaszolót ha még is megtisztelt azzal, hogy válaszolt neked?
Teljes mértékben egyetértek a 21:18-al. Körülöttem minden fejlődik, de csak az ugatást hallom a libsimédiából, de csak onnan. Be kéne fejezni már az emberek agymosását a libsimédiának és nem lenne probléma. Az, hogy egyesek nap mint nap uszítva vannak a kormány ellen az nem jelenti azt, hogy a kormány szar.
"Az, hogy egyesek nap mint nap uszítva vannak a kormány ellen az nem jelenti azt, hogy a kormány szar."
Ha idejössz és elmondod a véleményed, ami netán nem felel meg a "helyi" elvárásoknak, akkor törölnek, vagy a tejfölösszájú 444 kommandó azonnal lehúz, mintha csak az lenne a valóság, amit ők kommunikálnak... Ez az egész "hely" egy 444 homokozó. Teljesen megegyezik a "színvonal" a 444 hozzászólásokban tapasztalható "színvonallal".
De végül is nem baj ez, kell egy olyan hely, ahol ezek az emberek is kiélhetik a frusztráltságukat, ha már a valós élet nem biztosít erre lehetőséget nekik...
7-es vagyok
Bocsánat elírtam.A kettessel értek egyet.
a hármas....
Ő már egy másik eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!