Milyen jövőképet vizionáltok magatok elé, amikor úgy vélekedtek, hogy 2018-tól is a Fidesz fog "kormányozni"?
Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 16:27
21/22 anonim válasza:
Miért akkora bűn kritizálni ("ócsárolni") az EU-t? A kormány nem akarja kiléptetni az országot, ez nyilvánvaló. De akkor már rögtön nyalni is kell nekik? Mivel lennénk előrébb? Hogy még egy rakat betelepítettet is el kellene tartani? Attól valóban sokkal jobb lenne a helyzet.
Egyébként én lassú gazdasági növekedést vizionálok. Én nem vagyok az éhhalál szélén, az átlagos jövedelmünkből kijövünk.
Persze ha lenne jobb választás, akik még jobban be tudnák pörgetni a gazdaságot, annak örülnék. De a fasorban sincs. Az összes többi opció egyelőre öngyilkosság lenne.
22/22 anonim válasza:
Totális csőd lesz, milliók menekülnek majd Nyugatra a "jólétből", a felső tízezret kivéve csak parazita élősködők fognak az országban maradni. Ukrajna messze megelőz minket, és Szomália is felzárkózik lassacskán. 2020 után pedig, mikor elapad az uniós pénzcsap, ki is válunk az EU-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!