Egyetértetek, hogy azokon a helyeken, ahol közalkalmazottak dolgoznak, legyen kötelező a légkondi és a bidé?
Ezzel kompenzálná az állam,hogy sokkal rosszabbak a fizetések, mint a versenyszférában.
Sőt, ha rajtam múlna, a versenyszférát is kötelezné az állam a fűtésre és a hűtésre is.
A légkondi és a bidé javítaná a munkakörülményeket.Utóbbi pedig a személyi higiéniát is fejlesztené.
Magyarországon sajnos nincsen elterjedve a bidé,pedig nagyon hasznos eszköz.Az embernek alapjában véve piszkos és büdös a hátsó fele, hiába törli ki WC papírral.Ezen segítene a bidé, ami ki is mosná, így lenne higiénikus.Az ember hátsó fele egy baktériumtelep,hogyha nincs székletürítés után megfelelően kimosva.
Légkondi? mert a versenyszférában dolgozóknak van ?
menj el egy iskolakonyhára, 40 fok persze télen, szegény irodista meg ne haljon 30 fokba nyáron
Bidé? Nálunk a kórházban wc se volt normális, vagy folyt, vagy eltört az ülőke..
Légkondi éppen volt az 5 orvos részére kijelölt kb. 4 négyzetméteres orvosi szobában, na de kinek van ideje ott ülni?
Meg volt a főorvosnak is.
Addig örülj, míg nincs nálatok légkondi....
Évszakhoz illő öltözködéssel, és egy ventilátorral szerintem simán ki lehet bírni a nyarat. Ha férfi vagy, akkor igyekezz vékonyabb, nem műszálas anyagból készült ruhákat felvenni.
A bidé szerintem középületben nem higiénikus, ha többen használják. Helyette szerintem a nedves törlőkendő praktikusabb.
még bidé...
mi sokszor olyan hekyen dolgozunk 10+ órát, ahol még wc sincs, de egy alkalmas bokor sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!