Egyetértetek, hogy azokon a helyeken, ahol közalkalmazottak dolgoznak, legyen kötelező a légkondi és a bidé?
Ezzel kompenzálná az állam,hogy sokkal rosszabbak a fizetések, mint a versenyszférában.
Sőt, ha rajtam múlna, a versenyszférát is kötelezné az állam a fűtésre és a hűtésre is.
A légkondi és a bidé javítaná a munkakörülményeket.Utóbbi pedig a személyi higiéniát is fejlesztené.
Magyarországon sajnos nincsen elterjedve a bidé,pedig nagyon hasznos eszköz.Az embernek alapjában véve piszkos és büdös a hátsó fele, hiába törli ki WC papírral.Ezen segítene a bidé, ami ki is mosná, így lenne higiénikus.Az ember hátsó fele egy baktériumtelep,hogyha nincs székletürítés után megfelelően kimosva.
én nagyon jó kapcsolatot ápolok, már évtizedek óta, a saját baktériumaimmal, nincs köztünk probléma :-D
jól megvagyunk, na, szimbiózisban élünk :-D
nincs egészségi problémám a bidé használat hiánya miatt :-D
vicces kérdés :-D
a légkondit az megértem
bár a versenyszférát nem kötelezném semmi ilyesmire, hiszen amúgy is a versenyszféra tartja el az államigazgatást :-D
Bármilyen jó körülményeket teremtesz is a munkahelyen, az nem pótolja a tisztességes fizetést!
Nem jó módszer, ha "évk óta nem tudjuk a gyereket üdülni vinni, de a seggemet kimoshatom a munkahelyen!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!