Mit szóltok ehhez hogy tusványoson majdnem meglincseltek egy nőt mert a véleményét akarta ki nyílvánítani?
Mondjuk ez romániában volt, de az a gyanum itthon se lenne ebből rendörségi ügy.
Hova sűllyedhet még az Orbáni idiótizmus és diktatoria?
Annyira be vannak agyilag gyepesedve a fidesz hívők hogy képesek lennének agyonverni egy fiatal nőt mert kifütyűli Orbánt?
Én látatlanban is üzenem a fotos ürgének, jöjjön pestre, és próbálja meg az én hajamat rángatni, ne egy 50 kilós nővel legyen ekkora legény.
....De a TAJ kártyáját ne hagyja otthon!
"AHA......csak azt elfelejted, hogy a magyar választópolgárok 80% -a nem kért belőlük"
- 2004-ben az igenek győztek az országos népszavazáson. Azt haladjuk meg, hogy akik nem jelennek meg, azokat egyből a "nem" táborba rakjuk. Nem. Akik nem jelennek meg, azok nem szavaznak. Ez ennyire primitíven egyszerű folyamat.
Aki akarta a kettős állampolgárságot az vette a fáradságot a néhány perces szavazásra. A kampány is úgy volt igen szavazat illetve nem vagy tartozkodás.
Utólag látszik, hogy mennyire igaza volt a 80%-nak. szimbolikus gesztusról beszéltek közbe meg 100 milliárdok mentek el támogatásokra, szavazatvásárlásra. Mikola megmondta a tuttit miért kellettek neki a kettős állampolgárok Ott a video fentebb.
19.21.
Igazából nem értem ezt a " kettős államporgárosdi" címszót, amikor arról van szó, hogy VISSZAKAPTÁK azok a magyarok -és a leszármazottjaik- az állampolgárságukat, amit jogtalanul elveszítettek Trianonnal.
Erről igazából nem is kellett volna szavazást tartani, nemzetközi jogilag kellett volna visszaadatni. Kérés nélkül. És kárpótlást fizettetni az államokkal, ahova csatolták a magyarokat. Többszörös kárpótlást, folyamatosan. Mert nem arról volt szó, mint amit elkövettek a magyarokkal.
„VISSZAKAPTÁK azok a magyarok -és a leszármazottjaik- az állampolgárságukat, amit jogtalanul elveszítettek Trianonnal. „
Aha…Mi meg kérjük az Osztrák állampolgárságot mert a monarchia miatt. Osztrák támogatásokkal, nyugdíjakkal, eü.-i ellátással stb. Sőt akkor a románok szlovákok is kérhetnék az állampolgárságot, ha őseik „Nagy-Mo-n” laktak.
Érdekes, hogy az állampolgársággal csak a jót (pénzeket) követelik, ide adózni, Mo.-on állampolgári kötelezettségeiket teljesíteni nem akarják. Ezért élősdiek haszonlesők
Így, hogy semmire dobálják az állampolgárságot teljesen leértékelik azt.
19.57.
Akkor lenne igazad esetleg, ha a monarchia felbomlása után a Mo-on maradt népességnek külön hűségesküt kellett volna tennie és ha nem, akkor megkapta volna a Kiutasítási végzést.
De már eleve a dualizmusban mások voltak az állampolgársági törvények. remélem jön valaki, aki részletezi; én nem vagyok a részletekben szakértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!