Mit szóltok ehhez hogy tusványoson majdnem meglincseltek egy nőt mert a véleményét akarta ki nyílvánítani?
Mondjuk ez romániában volt, de az a gyanum itthon se lenne ebből rendörségi ügy.
Hova sűllyedhet még az Orbáni idiótizmus és diktatoria?
Annyira be vannak agyilag gyepesedve a fidesz hívők hogy képesek lennének agyonverni egy fiatal nőt mert kifütyűli Orbánt?
Én látatlanban is üzenem a fotos ürgének, jöjjön pestre, és próbálja meg az én hajamat rángatni, ne egy 50 kilós nővel legyen ekkora legény.
....De a TAJ kártyáját ne hagyja otthon!
Azért vannak annyira begyöpösödve Orbánba, mert féltik a kedvezményeket, amit Orbán nyújt nekik. Fontosabbak a székelyek, mint az itthon élő emberek, mert rászavaznak.
De az a férfi, aki ezért bántalmaz egy nőt, nem tekinthető férfinek. De Orbánt sem zavarta az incidens, mert folytatta a beszédét.
Feleslegesen brutális volt a csajjal szemben a bánásmód.
A legundorítóbb hogy a körülötte állók még örültek is neki hogy feleslegesen bántalmazzák a csajt.
Ez egy eset volt és a bukott baloldal gumilövedéki miatt vannak még sokan kiakadva, nem tudom hogy ki lesznek e majd akadva amikor a bukott fidesz éleslőszerrel lövet a tömeg közé mert a fűrer félti majd a mutyijait
"Fontosabbak a székelyek, mint az itthon élő emberek, mert rászavaznak. "
Mondjuk a 23 millió románozás után valahogy nem volt magasan a léc.
"Annyira be vannak agyilag gyepesedve a fidesz hívők hogy képesek lennének agyonverni egy fiatal nőt mert kifütyűli Orbánt?
"
Messze volt az azért az agyonveréstől. De egyébként vitán kívül provokáló szándékkal ment arra a rendezvényre.
Ilyen a Fidesz szavazók.
A mostaniak.
Valamikor én is velük szimpatizáltam leginkább, de hát a "változások" csak negatív irányban teljesültek, az értelmes ember helyett meg csak az ilyenek manipulálásra mennek, akik rossz érzés nélkül nőkre támadnak, meg helyeselnek itt.
Komolyan, aki ilyenek ír, hogy "megérdemelte" az nem férfi... Egy értelmes nő meg szerintem nem írna ilyet.
Na mindegy. Ez 2017 és ezek a Fidesz-szavazók. Sajnos nem lehet mit tenni, túl sokan vannak és elnyomják az értelmes többséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!