Miért nem viszi fel a kormány az érettséginél az eléségeshez szükséges százalékot 50re?
Úgy nem is tudom, mire jó? Van az embereknek, hogy legyen.
Pár éve lett egy gimis tanárnő ismerősöm. Ledöbbentem, kiket kell átnyomni az érettségin.
Mind ettől függetlenül, anyagi dolgokon nem segít. Mindenféle protekció nélkül, 8 általánossal, tíz évvel ezelőtt is meg lehetett keresni a 250 nettót és még robotolni sem kellett érte.
Aki nem megy tovább, nem igazán ér semmit az érettségivel.
"Azért aki nem ér el 50%-ot alapból, az szinte meg is érdemli."
Igen, én is jót röhögtem a válaszokon :D
Mintha azt mondta volna a kérdező, hogy 90% és persze minden évben érettségizni kell :D
Elég szomorú, hogy ehhezó
Nem foglalkoznak ilyesmikkel.
Meg akkor jönne az ellenzék, hogy rossz az oktatás, és így akarja a Fidesz ellehetetleníteni a diákokat stb.
Hát ne vigyék fel...most vagyok középiskolás és egy "atlagos" suliba járok...enek ellenére az oktatás a béka s*gge alatt van.
A nyelvoktatás semmi ( álltalános sulihoz képest vissza fejlődtem) úgy hogy keresnem kell külön tanárt.
Talan a töri az egyetlen ami úgy mond jobb, de abból is az új atlasz ritka rossz. Ha a tanarunk nem lenne ennyire jó akkor sehol se tartanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!