Miért hagyjuk, hogy ez az ország kizsigereljen bennünket?
"Ha a parlamenti választáskor a választók zöme nem a jelen kormányra szavaz, akkor megváltozhat a helyzet."
Jah....vagy sokkal rosszabb lesz :XD
Mi a megoldás arra hogy az emberek ne üríttessék a kutyáikat az emberi élőhelyekre?
Mi a megoldás arra hogy az utcán ne életunt zombik vonszoljanak kutyát hanem az ellenkező nemű párjukkal sétáljanak?
Mi a megoldás arra hogy Magyarországon is olyan fitt és élő emberek legyenek az utcán mint például Bécsben? És ne szobrozzanak le a hipermarket forgóajtójában.
Mi a megoldás arra hogy ha a boltban van 10 pénztár akkor mind a 10 üzemeljen akkor ha tömve van a bolt?
Csak nem azt akarod mondani hogy ha nyugati béreket vezetünk be akkor az ilyen problémák megoldódnak?
Vagy mi a megoldás arra hogy az útjaink minősége azonos legyen például az osztrákokéval? Szerinted a béremelés? Vannak magas jövedelmek itthon is. Megoldotta az ország problémáit? Nem oldotta meg hanem a magasabb bérektől a rosszat csinálják mégjobban. A jót kéne mégjobban csinálni.
Az ország egyik gondja az hogy azoknak nyílt ki a csippája akiknek nem lett volna szabad. Gondolok itt a tolvajokra, csalókra, fehérgalléros bűnözőkre vagy akik nem érdemelték ki a diplomájukat vagy még a szakmunkás bizonyítványukat sem. Lásd például Kulcsár Attilát a Quaestor vezérét. A szocializmus kezdte el azt hogy mindenféle kecskepásztorból akár felsővezető lehetett miután kitúrta a jogos pozíciójából az eredetit. A multik esetében még a jogos tulajdonosok vannak a helyükön, következésképpen úgy ahogy de működnek a külföldi cégek idehaza.
Pont ezaz, hogy az ország nagy részének van érettségije, de nem erről szól a kérdés, nem részletezem.
Kérdező, te kereshetnél többet is, csak azért tenni kéne. Nagyon egyszerű a saját gondjainkért másokat hibáztatni. Ellene tenni nehezebb, ezért tart itt az ország, ahol. Ezért a szemléletért én szubjektíven a kommunistákat hibáztatom, ők tették lehetővé ennek terjedését.
Nagyváradon tanultán az egyetemen, de Nagyvárad nem tartozik Magyarországhoz, akkor melyik országban is legyen az a lázadás?
Egyébként meg azt mondom itt a lehetőség külföldre menni, nem kell hagyni senkinek, hogy kizsigereljék, nyugatabbra jobb fizetések vannak, de már lassan Szlovákiában is.
Szerintem egyébként Ukrajna jó irányba indult el a Majdani tüntetésekkel viszont ez egy hosszú folyamat és a szakadár tartományok is akadályozzák, most őket.
Ennek apropóján én azt mondom lehet változtatást elérni egy nagy tüntetéssel, politikusok elüldözésével viszont én biztos nem kezdek neki, majd ha látom hogy haladtok a barikádok építésével a 4-es-6-os vonalában, akkor lehet meggondolom én is, hogy segítek nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!