Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mondanátok roma származású...

Mondanátok roma származású politikusokat?

Figyelt kérdés

2017. júl. 20. 15:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Mikor szidalmaztam én egyébként vitya családját? Annyit mondtam, hogy echte cigányok. Csak te vagy egy rasszista demagóg, aki ezt ismét pejoratív jelzőnek veszi.
2017. júl. 22. 22:57
 32/35 anonim ***** válasza:

Nem vettem pejoratív jelzőnek,megnyugtatlak. De attól függetlenül hogy szerinted cigányok,még nem kell ezt hangoztatnod. Szerintem meg nem azok. Aztán mi van? Ez már vicc kategória,bocs. Van értelme a déli határon lévő kerítésnek, ugyanis erre lenne a legrövidebb út a bevándorlól számára a pl Németországba jutáshoz. Vagyis ha nem is maradnának itt, akkor is át kene menniük az országon. Aztán hátha rgy két robbantás úgy "útba esik" nekik, nem? Te azt élveznéd? :D ja és ha szerinted ez egy maffiaállam (ismét a szavaiddal) vagy még ugye azt is mondtad, hogy Románia és Szlovákia is gyorsabban fejlődik akkor előbb javasolnám, hogy járj utána a dolgoknak. Olvastad pl az átlag béreket Európában? Mondanám, hogy Romániát és Szlovákiát úgy lehagytuk mint a sz.r! Az is látszik, hogy nem vagy valami nagy utazó. Mert ha az lennél, akkor kicsit jobban belelátnál egyes országok fejlettségébe is. Egy csomó erdélyi rokonom van, tudnának mesélni a naaagy fejlett Romániádról. Persze, Magyarország nem olyan fejlett, mint Németország,Franciaország,Svájc vagy Olaszország. De nehogy már ez legyen a hasonlítási alapod. Menj el szépen Szerbiába, Albániába (nagyon nrm azon a sgintrn vagyunk), Boszniába. Majd meglátod mi az a szegénység és fejletlenség.

Ja és nem azt mondom amit a TVben vagy interneten látok. Képzeld vannak emberek, akiket nem lehet befolyásolni sem pénzzel sem semmivel. Ez neked lehet, hogy új..

2017. júl. 23. 10:18
 33/35 anonim ***** válasza:

De pejoratív jelzőnek vetted, mert szerinted szidalmaztam a családját. Egyébként attól függetlenül hogy szerinted nem cigányok,még nem kell ezt hangoztatnod. Szerintem meg azok. Aztán mi van? Ez már vicc kategória,bocs. (csak hogy hátha észreveszed magad :)

A kerítésnek a világon semmi értelme azon kívül, hogy még jobban lejáratja az országot külföld szemében. A Németországba utazó menekülteknek semmi érdeke nem fűzi hozzá, hogy ebben a porfészekben robbantgassanak. Egyrészt ha esetleg nem tűnt volna fel a terrorakciók elhanyagolható hányadát követik el frissen Európába vándorolt menekültek, másrészt a terroristák célpontja nem mi vagyunk, hanem Nyugat. A migránsválság pedig egyébként is mérséklődött, ha van ismerősöd aki a határon szolgál (nekem van) kérdezd meg, elvétve látni egy-egy migránst, a határvadászoknak semmi dolguk nincs. Pénzkidobás az egész, ugyanúgy, mint a kerítés. És bizony azt szajkózod, amit a propaganda elhitetett veled, csak észre sem veszed, mert a buta embert könnyű befolyásolni. Ezeket az ökörségek, amiket a migránsválsággal kapcsolatban hajtogatsz mind nem saját gondolatok.:D

Tanuljunk meg szövegértelmezni kérem szépen! Én nem az átlagfizetésről beszéltem, az átlagfizetés nem sokat tükröz egy ország állapotáról. Hiába nőtt az átlagfizetés, ha továbbra is többmillióan élnek nyomorban. Az átlagfizut egy kis számú nagyon gazdag réteg húzza fel, akik jelentős hányada a rablóbandának köszönheti a vagyonát. Romániáról pedig egy pillanatra sem állítottam, hogy fejlettebb lenne, csak hogy gyorsabban fejlődik jelenleg, mint mi. Ez tény, ha összetöri pici szíved, ha nem. Szlovákiához képest pedig lassan fasorba se vagyunk.

Ne sunnyogd el amúgy a kérdések megválaszolását, kíváncsi vagyok rá továbbra is, hogy miért nem lehet szidni az aktuális kormányt? Kommunizmusban élünk talán? Illetve arra is, hogy mi a véleményed az orrba-szájba mértékű korrupcióról, az egészség,-és oktatásügy siralmas állapotáról.

2017. júl. 23. 12:59
 34/35 anonim ***** válasza:
Eszemben sem volt elsunnyogni a kérdéseket :DDD és nem,nem vettem pejoratív jelzőnek a cigányt de látom nem fogod fel. Úgy értettem hogy valótlant állítottál rájuk. De nem mint pejoratív jelző. Téged nem érdekelne ha cigánynak neveznének? De felőlem aztán mondhatok bármilyen népet török,japán,kínai, akármi. Tetszene ha rád mondanák? Vagy a családodra..... az átlagbérrel pedig csak szemléltetni próbáltam neked.. és nincs igazad,nincs nyomor. Oké persze van egy szegényebb réteg de komolyan mondom menj már el Szlovákiába mert ott látni mi a szegénység. Tavaly voltam ott, azóta nem hinném hogy sokat fejlődött. Bocs ha tévedek :D na ott van nyomor. Egymás hegyén hátán élnek az emberek. A családok délelőtt 10-től este 5-ig kint ültek a járda szélén (ja..ahol volt járda :D) egyébként ha meg elmész Albániába, ott meg észre fogod venni hogy az meg már mennyire de mennyire balkán. Szemetelnek a tengerparton is, út mellett halomban áll a szemét stb. Na és akkor a korrupcióról. Nagyon is elítélem tudod. Nem tudom erre még mit mondhatnék. Ja és egyáltalán nem siralmas itthon sem a megélhetés, csak az orvosok elmennek inkább Nemetországba, mert ott 2x 3x többet fognak keresni,mint itthon. Ez az egyetlen ami siralmasnak mondható az egészségügyben. De mégsem tehet róla senki. Előre látom,hogy mennyi mindent ki fogsz forgatni ismét és hogy majd lesznek kérdéseid hozzám,mert ez így már lassan megszokottá válik :'D
2017. júl. 23. 19:05
 35/35 anonim ***** válasza:

Fogalomzavarban szenvedsz. Azt írtad, hogy "leírtam" a miniszterelnök családját. Én nem írtam le (ugye ebben a kontextusban szidalmaztam) senkinek a családját, csak megállapítottam, hogy cigányok. Ha szerinted ez "leírás" akkor szerinted a cigány egy pejoratív jelző.

Szlovákiáról akkor egy kicsit. Igen, az átlagbér valóban magasabb, kemény 26 euróval!:DDDD Cserébe gyorsabban nő a GDP, magasabb az egy főre jutó GDP, magasabb a minimálbér, alacsonyabb az infláció, lassabban növekednek a fogyasztói árak....csak hogy pár szépséget említsek. Simán magasabb az életszínvonal minősége. De hát mi jobban teljesítünk....:D

Te nagyon ostoba vagy, már bocsánat. Pont azért mennek ki az emberek Németországba (nem csak az orvosok, a fiatalok több, mint 50%-a gondolkodik azon, hogy külföldre menjen), mert egyre jobban kinyílik az olló. Itt siralmas a megélhetés, a bérek maradnak alacsonyak, cserébe az árak nagyjából azonosak, mint Németországban. Nem a bevándorlás a probléma jelenleg itthon, hanem a kivándorlás!:D Az egészségügy (az oktatással egyetemben) pedig azért siralmas, mert nem fordítanak rá elég pénzt és lassan tönkremegy. Nem véletlen, hogy az összes neves ranking list lehúzza mindkettőt állandóan.

2017. júl. 23. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!