Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mondanátok roma származású...

Mondanátok roma származású politikusokat?

Figyelt kérdés

2017. júl. 20. 15:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Kössz a jó tanácsot de nem kérek belőle :D ja és nem hat meg ha lepontoznak.. én nem azért írok ezen az oldalon hogy ezzel kérkedjek hanem hogy segítsek másoknak. (Olyan embereknek akiknek kell a segítség és nem mások lejáratása miatt írnak egy ipyen oldalra)
2017. júl. 21. 18:12
 22/35 anonim ***** válasza:

Nem adtam neked semmilyen tanácsot. Az előző kommented viszont félretettem, elnézést, azt értettem azt írod itt senkit nem érdekel a jó válasz, 0 százalékot arra írtam.

Kinek volt itt mások lejáratása a célja, kifejtenéd bővebben?

2017. júl. 21. 18:22
 23/35 anonim ***** válasza:
Ugyan minek ha láthatóan nem érdekel más véleménye?
2017. júl. 21. 19:54
 24/35 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekelne nem vettem volna rá a fáradtságot, hogy megcáfoljam a téveszméidet. Továbbra is hajlandó vagyok nyilvánosan folytatni a vitát, priviben nem válaszolok ilyenekre.
2017. júl. 21. 20:00
 25/35 anonim ***** válasza:
Oké akkor ennyi volt mert én meg nem fogok itt magyarázgatni neked mert hát úgyis hiába. Én már elmondtam a véleményem és ennyi ez van. Ha nem érted meg, akkor nem. Ez az én álláspontom és elfogadom ha valakinek viszont más. És lehet hogy velem van a baj de én nagyon nem bírom ezt a "cigányozást". (Orbán Viktor nem az, ez tény) de ha valaki mégis az lenne akkor minek azt firtatni? Ő biztos tudja magáról,más is tudja, de ettől még nem lesz kevesebb. Kinek jó az ha az emberek egymást ciganyozzák? Akár okkal akár ok nélkül. Mindenkinek meg lehet a saját véleménye de nem kell ország világ előtt hangoztatni. Ja és köszi az eddigi válaszaidat (mármint ezt most komolyan :D)
2017. júl. 21. 20:31
 26/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de itt egyedül engem pontoztak le 0%-ra. #9 és #10 vagyok.
2017. júl. 22. 01:31
 27/35 anonim ***** válasza:
Én voltam az egyedüli, aki nyugtatni akartam a hangulatot. Sajnálom, hogy egymás szitkozódását szebben reagáljátok le, mint az én nyugtató szavaimat!
2017. júl. 22. 01:33
 28/35 anonim ***** válasza:

Hoppá, tegnap valamiért nem küldte el a kommentem.

Olyan paradoxonok vannak még egy kommenteden belül is, hogy az valami hihetetlen. "Én már elmondtam a véleményem és ennyi ez van."; "Mindenkinek meg lehet a saját véleménye de nem kell ország világ előtt hangoztatni." Tehát mindenkinek lehet véleménye, de csak te írhatod le? Tanuljunk már meg normálisan érvelni...

"És lehet hogy velem van a baj de én nagyon nem bírom ezt a "cigányozást". (Orbán Viktor nem az, ez tény) de ha valaki mégis az lenne akkor minek azt firtatni? Ő biztos tudja magáról,más is tudja, de ettől még nem lesz kevesebb. Kinek jó az ha az emberek egymást ciganyozzák? Akár okkal akár ok nélkül."

:DDDDD Rendkívül érdekes esettanulmány vagy. A kérdés arról szólt, hogy milyen cigány származású politikusok vannak. Nem volt benne semmi pejoratív, te tetted azzá, onnantól kezdve, hogy akként kezelted. Én megmondtam, hogy akkor is utálnám, ha kelta lenne, nem a származása, nem a barna bőre, a cigányos arcvonásai, putris látszatot keltő fiatalkori képei és echte cigány szülei miatt, hanem a tettei miatt utálom.

2017. júl. 22. 13:01
 29/35 anonim ***** válasza:
Látom nagyon értesz a szavak kiforgatásához.. igen, elmondtam a véleményem (egy részét), de csak mert kérdezted vagyis kérdezték. Egyébként az én 'véleményem' (bár lehet a rossz szót használtam rá, akkor bocs..) kicsit sem összeshasonlítható a tiéddel. Ugyanis én csak kiálltam a kormány és Orbán Viktor mellett, de úgy, hogy közben nem 'támadtam' másokat... nem tudom mennyire érzed a különbséget. Míg te leírtad a miniszterelnököt, a családját is ugyebár, sőt az egész kormányt. Jaaa és Orbán Viktor tetteit. Amikkel aztán végképp nem értem mi bajod, de hát szólj ha te pl le akarod bontani a déli határon lévő kerítést és várod a migránsokat.. mert hogy Orbán (te szavaiddal) "tette" volt ez a kerítés építés is.. és visszatérve az előbbire, én semmi valótlant nem állítottam, nem szidtam senkit sem, szóval rz egyáltaláb nem olyan vélemény kifejtés, mint amilyenre írtam, hogy nem kéne hangoztatni :) de mondd már még meddig lovagolsz a témán?
2017. júl. 22. 20:48
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mennyi értelme van a vitának, mert egyre inkább előtérbe kerül benned a fideszes. Összefüggéstelenül érvelsz, rendkívül magabiztosan hangoztatod téveszméidet, melyeket az erős propagandagépezet ültetett (eddigiek alapján) az agyacskádba.

Rögtön megjelenik a propaganda agymosó hatása ott, hogy szerinted van különbség kettőnk véleménye között. Illetve nyilván, de ez olyanokban nyilvánul meg, hogy te fszságokat hordasz össze. Mióta van betiltva az, hogy valaki a kormányt kritizálja vagy az épp aktuális miniszterelnököt? Segítek, amióta orbán király létrehozta ezt az (ál)nemzetikeresztény maszlagot, amit egyesek még be is kajálnak. Próbálj meg kicsit gondolkodni! A Gyurcsány-érában ki kritizálta leghangosabban a kormányt? Segítek, orsós vitya. Akkor még lehetett szidni a kormányt? Most hogy van ez? "nem támadtam másokat..." Ilyeneknél elkap a röhögőgörcs.....:D Hát könyörgöm, mióta van betiltva a politikában mások támadása? Ha ez annyira meghatotta a kicsi szívedet nem fordul fel a gyomrod attól, amit a királyod művel Sorossal és a propaganda többi áldozatával?

"Amikkel aztán végképp nem értem mi bajod, de hát szólj ha te pl le akarod bontani a déli határon lévő kerítést és várod a migránsokat.. mert hogy Orbán (te szavaiddal) "tette" volt ez a kerítés építés is"

Nem szeretném részletezni, hogy mennyire felesleges az a kerítés és hogy mennyire nem akar senki ebbe a retek országba jönni, egyrészt mivel leírták előttem jópáran, másrészt mivel nem vagy hajlandó gondolkodni, csak fújod amit a köztévén hallasz úgysem fogja befogadni az agyad az információt. Én más tetteiről beszélek. Arról, hogy létrehozott egy álnemzetikeresztény köntösbe bújtatott maffiaállamot, amit kénye-kedve szerint fosztogathat oligarcháival. Korrupcióról mi a véleményed? Az a párezer milliárd amit szétloptak 2010 óta nem mehetett volna jobb helyre? Nem, nem stadionokra gondolok, hanem a lassan Albánia szintjén álló egészségügyünkre meg a az oktatásra. Ugyanezekre lehetne fordítani azt a pénzt is, amit helyette undorító mértékű propagandára költöttek a média felvásárlásán keresztül is például. És az hogy lehet, hogy annyira jól teljesítünk, ha 2009 óta lehagyott minket Szlovákia és még Románia is gyorsabban fejlődik, mint mi?

Várom a válaszokat, bár szerintem feleslegesen.:)

2017. júl. 22. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!