Fideszt mégis hogy lehet megbuktatni? Övék a médiafelület 90%-a, gyakorlatilag amit mondanak a szavazók 2/3-ának az az "igazság".
Jobbik mikor közel állt (2%-ra) a Fidesztől, beindult a gépezet, s a birkatömeg agyát átmosták, az addig imádott Jobbikról minden hazugságot találtak ki (b*uzi, náci, liberális, antiszemita, szélsőséges, Soros bérenc, migráns párti stb.), s el is hitte a birka tömeg, s a Jobbiknak már megint csak a kemény magja maradt meg.
Mégis hogy tudná bárki is leváltani a Fideszt? Övék minden szó ebben az országban (Tv, internet, rádió, plakát), amit mondanak, az az igazság mert lassan más véleményét hallani se lehet, csak átretusálva a Tv2-által.
Bárkinek is sikerülne az ami a Jobbiknak sikerült, hogy megközelítsék 2%-nyira a Fideszt, utána hogy tudná elérni hogy a hazugság gépezet a proletár birkatömegeket ne tántorítsa el?
Határon túli magyaroktól elsősorban elvenni a szavazati jogot.
Én erre alapoznék elsőre,mert szerintem nem jogos,hogy szavazhatnak,és lefogadom 95%-uk a fideszre szavaz.
Ezzel már is bukhatna a 2/3.
ma 19:42
Most mondták a rádióban, hogy "Orbán arra buzdítja a határontúli magyarokat, mindenképpen menjenek el szavazni"...
Nem is kérdés, melyik "nagymagyar nemzethy" pártra...
"# 14/14 Időpont ma 20:15"
Na, pont az ilyeneken végződött az agymosás 2014-után a Jobbikról, az m1, s a Tv2-ő minden hülyeséget beetetett velük, naívak, elhittek mindent, csak a Fidesz véleménye jutott el hozzájuk s ilyenek lettek.
# 18/18 Időpont ma 12:08
Én mondom, jól megy a Fidesz propaganda gépezete, sok hülyét mindennel betudja etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!