Mit gondoltok jó munkát végzett a Fidesz az elmúlt 7 évben? Ti jobban éltek most mint 2010 előtt?
Jobban az egykulcsos adó miatt így a nettónk sokkal több lett.
Viszont ez ugye a magas fizetés miatt van tehát ha a másik oldalon lennék akkor meg rosszabb lenne. Igazából nem vagyok velük annyira elégedett. A pénzszórás a plakátokra is gusztustalan persze nem ez a legnagyobb baj az országban de attól még gusztustalan. Mi abban a helyzetben vagyunk, hogy amit hozott nekünk plusz pénzt a Fidesz azt érezzük amit meg elcsesztek annak a hátránya minket nem sújt igazán. Tehát jobban élünk de ez nem azért van mert az országnak olyan jó az állapota.
Akkor végzett volna jómunkát ha az ország kilencven százaléka jólélne és csak tíz százalék nem. Sajnos ez pont fordítva sikerült nekik mert a kilencven százalék él rosszúl, miközben ők dolgoznak a legtöbbet és ők fizetik a legtöbb adót, a tíz százalék meg dőzsöl a javakba, és ebbe a tit százalékba benne vannak azok a politikusok is akik erről tehetnek.
Orbán a választások idején azzal kábította az embereket hogy ha rá szavaznak akkor pár év és minden rendben lesz, ( az elrugaszkodás éve, a felemelkedés éve stb) rá szavaztak és már lassan négyszer pár év is eltelik és még mindig nincs rendben az ország. Egyes emberek (fideszesek) dúsgazdagok lettek de a többség az vagy stagnál vagy elszegényedik végleg, nagyon kevés olyan ember van aki nem fideszes és mégis feljebb tudott jutni a saját erejéből, és ez a jövőben sem fog változni mert a focimániás szájnyalogató továbbra is a gazdagokat és a haverjait(strómanjait) fogja állami pénzel tömni a kisemberek adójából.
Jobban élek, de ez kis részben köszönhető csak nekik, nagy részben annak, hogy kilábaltunk a gazdasági válságból (olyan ágazatban vagyok vállalkozó, amit erősen érintett), és én is törekedtem előrehaladni. A Fidesz döntései közül a KATA-s adózás kedvezett nekem. Ismeretségi körömben az egykulcsos adó és a családi adókedvezmény tett jót sokaknak.
Ettől függetlenül nem szeretjük a Fideszt, de a pár jó döntésüket el kell ismernünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!