ELméleti kérdés mi lenne ha a baloldal kerülne hatalomra 2018-ban és a Fidesz Jobbik lenne az ellenzék? Változna valami?
Úgy értem szerintem a baloldal alkalmatlan lenne és az ellenzékben lévőeknek lenne a vezető szerepe így is.
Kiderülne úgyis,hogy ki a jó az ország vezetésére, és ha tényleg így lenne lehetne előrehozott választás ?
Már ezerszer meg lett mondva, hogy a probléma nem a kormánnyal van, hanem a lakossággal.
Amíg itt ilyen emberek élnek, nem lesz változás.
"Például ennél sokkal jobb befektetés a vizes VB meg a 190 milliárdos Puskás, tök jó míg tart a rendezvény, csak aztán meg az adósságban mér nem a sportolók úsznak, hanem mi."
Már ne is haragudj, de a vizes VB-re hitelt felvenni még mindig értelmesebb dolog, mint pl nyugdíjemelésre, ugyanis a nyugdíjemelés után szinte NULLA az esélye, hogy érték teremtődik, ami talán egyszer visszahoz valamennyi pénzt. De véleményem szerint ez helyett inkább bérlakás programot kellett volna indítani (talán még hitelből is megérné), sajnos ez csak a jobbik fejében fordult meg...
Mindannyian tudjuk, hogy a stadionok építése és a sportrendezvények megtartása csupán eszközök a kormány legális korrupciót kiszolgáló igen széles palettájáról. Én személy szerint egyetlen sportrendezvényt sem támogatnék közpénzből, ha nem lenne biztos, hogy visszahozza az árát.
# 8/12 Időpont ma 15:17
"Mi más is lehetne jobb befektetés annál, minthogy hitelt vegyünk fel a szociális jólét biztosítására!"
Ezt mondtam volna, droid? De jobb befektetés, mint a felcsúti tolvajközpont.
"Aztán a visszafizetéssel majd bajlódik a következő generáció és kész, sima ügy! "Nem kell félni, nem fog fájni!"
Most is így taktikázik a fidesz. Amit ők elbasznak, nem nekik kell helyretenni.
"És természetesen nem csak a népre költenék, hanem saját magukra is (igazán megérdemelnék ezért a nagy jólétért cserében, ez a minimum!), ahogy korábban is... Jut is, marad is!"
Na, máris jobb, mint a jelenlegi kormány, mert ők csak magukra költik, nem magukra _is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!