Miért kell mindig a zsidóságot szidni, amikor ez a vallásfelekezet oly sokat tett Magyarországért a történelem során?
Gyerekek ez a kérdező provokátor nem hiszem el, hogy valaki ekkora gyökér legyen, ha csak nem szándékos szerintem nem zsidó hanem valami ügyetlen antiszemita.( Ha kedves kérdező esetleg natúr gyp-s akkor elnézést, hogy provokátornak hívtam, de így látatlanban is többet néztem ki belőle)
Bár ez a 21:46-os figurai is ott van a tájékozottsági szint magas fokán. :D
Szerintem a mai izraeli helyzet nem kapcsolódik feltétlenül a helyzethez a győztes fél mindig g*cizik a vesztessel tök mindegy milyen nemzetiségű.( Mellesleg a Palesztinokat sem kell félteni tudnak kegyetlenkedni azok is)a kettős mérce hibájába ne essünk az éremnek mindig 2 oldala van.
04:40
Nem tudom, mit szólnál hozzá, ha holnap arra ébrednél, hogy vazze, ez Olaszország, mert valaha a Római birodalom része volt az a föld, te meg menjél ahová akarsz. A legantiszemitább, rasszistább nép a zsidó. Ha goj vagy, akkor egy kapcarongy vagy. A goj dolgozzon, és szolgálja a zsidót. Erről ennyit.
4:40
http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE&feature=related
Hallgasd meg, 6 részes, és megtudhatod hogy a zsidóknak is közük van trianonhoz, nem is akármekkora...
Persze nem az összes zsidónak.
Köszönjük már meg a zsidóknak Adolf Hitlert,mert ugye tudjuk kik voltak azok a gazdag iparosok,akik támogatták a hatalomrajutását.
Nélkülük festegette volna tovább a képeslapokat...
Nem védem a zsidókat, félre ne értsetek korántsem szentek, de anno mi is meghódítottuk a Kárpátmedencét. A többi otthon nélküli nemzetiségekért meg senkinek sem sír a száj pedig Afrika tele van velük itt vannak még a baszkok vagy a 27 millió otthon nélküli kurd akik miatt még senkinek sem sírt a szája itt gyakori kérdéseken, kettős mérce ez az amit nem vagytok képesek felfogni, démonizáltok.( Nem tudom a demagógia mond esetleg, valamit nah az az mait ti úgy szoptok be mint csecsemő az anyatejet)
Benjamin H. Freedman állít dolgokat és a legtöbbjéhez semmilyen forrást nem jelöl meg gyakorlatilag a kisujjából is kiszophatta nagy részét. Mért ne lehetne antiszemita zsidó származású volt, de nem volt zsidó meg is keresztelkedett azt ne mond, hogy szerinted Radnóti is zsidó. Trianonban ha közük is volt a zsidóknak a békediktátumhoz a fő bűnösök akkor is Franciák azon belül természetesen nem az egész nemzet hanem Georges Benjamin Clemenceau folt a fő bűnös. Az etnikai határok mentén kellett volna meghúzni z új határt az jogos lett volna hiszen Nagy Magyarország 50% volt kb csak magyar. Arról beszélek, hogy gyakorlatilag semmit nem tudtok hazugságokon kívül egy népcsoportról ítélkeztek róluk amikor szerintem még 1-et sem láttatok vagy beszéltetek velük. Ha találkoznál egyel is rájönnél vannak köztük akkora cionista g*ciládák mint amennyire sok hungarista g*ciláda van köztünk és vannak teljesen normális jó arc figurák mint mindenhol, akiknek még nem mosták át az agyát hipóval. Nem csak a mainstream média nevel buta fogyasztóvá, hanem a kuruc pedig hülye fasisztát nevel belőled. A zombi az viszont csak zombi marad tök mindegy, mi van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!