Orbán egy egész csapatnyi migránst engedett be az
országba?
Figyelt kérdés
A budapesti vizes vébén van egy ország, pontosabban egy csapat, aminek "Fina Refugee Team" a neve, azaz ez a menekült/migráns válogatott. Akkor ők Orbánnál alszanak is?
Tudom, magas labda, de azért lecsaptam.
2017. júl. 15. 08:58
1/10 anonim válasza:
Aki azt állítaná, hogy "hazugság", amit a kérdező tett fel, itt a link...
És grátisz az ügyben magyarok meglopása és eladósítása ami olyan súlyos, hogy soha meg nem születő unokáink is nyögni fogják a fideszmigráns letelepedési kötvény mutyit.
2017. júl. 15. 09:13
5/10 anonim válasza:
"16000 ezernek ő maga fizetett hogy bejöjjenek"
Akarod mondani mi, csóró adófizető magyarok.
2017. júl. 15. 09:15
6/10 anonim válasza:
azért néhány csecsen terroristát ingyen, papirok nélkül is beengedett mert fideszes képviselőkkel üzletelnek. Ezek aztán következmények nélkül fenyegethetik a magyar állampolgárokat :(
2017. júl. 15. 09:26
7/10 anonim válasza:
Van az 17 ezer is. Amúgy meg, 2015-ben nem kevés ember trappolt át rajtunk.
2017. júl. 15. 10:17
8/10 anonim válasza:
Orbán a menekültekre szarik (mert azokra pénzt kéne költeni, hogy segítsd), a migráns viszont jöhet. Pláne, ha pénze van. Ennyit az elveiről. Hiteltelen szar alak.
2017. júl. 15. 12:53
9/10 anonim válasza:
Nem akar vadidegen kitudja miféle emberekre költeni. Én se . Hihetetlen mi? Te mennyit költenél vadidegen afganisztáni emberre ha pénzt ruhát és lakhatást kérne tőled?
2017. júl. 15. 14:39
10/10 anonim válasza:
És rád mennyit költene egy francia/holland/német, ha te lennél menekült? és most mennyit fizet az EU Magyarországnak mindenféle haszontalan beruházásra? Többet költ az egész EU Magyarországra, mint amennyit te költenél akármilyen pakisztáni menekültre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!