Miért ilyen gyenge a magyar külpolitika?
Ja, értem. Szóval nem a Fradi cseszte el, hanem "a bíró belenyúlt a meccsbe"...
Tipikus példája annak a hozzáállásnak, hogy minden bajunkért valaki más a hibás.
Gratulálok!
szerintem az LMP a hibás, ja nem Soros, ja nem a migráncsok, ja nem a Jobbik, ja nem az emútnyócév(igaz azóta emúthétév), ja nem a Simicska ja nem őőőő
segítsetek már ki most a főellenség?
annyit kitalált már a bukuttfidesz hogy nem tudom követni épp kit kell utálni az impotens kormányzat leplezésére
Ez nagyon egyszerű kedves barátom, de el vagy tévedve.
Ez elsődlegesen belügyminisztériumi hatáskör lett volna. Ugyanis Balog miniszter úr nem indított Nemzeti Konzultációt, melyben megkérdezik, hogy "Egyetért-e Ön azzal, hogy a Fradi soron következő mérkőzése az Európa Ligában 2-0s végeredményt hozzon?" illetve "Egyetért-e ön azzal, hogy dán csapat jusson az Európa Liga selejtezőkör következő fordulójába?"
Ezután jött volna Szijjártó miniszter úr, akinek kétoldaló tárgyalásokra kellett volna rendelnie a dán konzult, hogy közölje vele a Nemzeti Konzultáció eredményét, és nyomatékosan megkérni, hogy a Fradi 2-0ra nyerjen. Ellenkező esetben megsérti a Magyarokat, a Nemzetet.
Javaslom, hogy írj nyílt levelet, melyben felszólítod a tisztelt Belügyminiszter Urat, hogy eme hiba miatt AZONNAL mondjon le, és a Külügyminiszter Urat a Parlament részesítse megrovásban és pénzbírságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!