Hogyan szabadítja rá Soros a migránsokat Magyarországra a kormány szerint?
Szigorúan titkos, belső informátoraink megerősítették, hogy egy csapat Soros-ügynök egy falka hydralisket akar szabadon ereszteni Béreg közelében a határban, hogy a lények lerohanják egész Magyarországot és az éjszaka leple alatt lecsapjanak gyanútlanul alvó véreinkre.
Orbán Viktor Miniszter Elnök Úrnak most a kemény harcban szüksége van minden segítségre és támogatásra a Hazától! Ne hagyjuk őt cserben, hiszen annyi mindent tett ő is érettünk!
Szeretett Orbán Viktorunkért és a Haza Becsületéért, én mondom most, előre! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok! Fegyverbe! Fegyverbe!
Magyarország kormánya szerint azért, amit Soros személyesen állított.
Hitellel akarja teletolni szegény nehéz helyzetbe jutott európánkat.
Vagy esetleg megshortolná az eurót.
Aztán persze a baller prolik csak úgy ujjongnának. Micsoda financiális zseni. :) Micsoda megfigyelőképesség. :DD
"Aztán persze a baller prolik csak úgy ujjongnának. Micsoda financiális zseni."
Mindenképpen nagyobb zseni nálad, aki vagy nem is akarta, vagy egyáltalán képtelen volt értelmezni a kérdést, így nem is válaszolt rá :)
válaszoltam a kérdésre
egyben felvázolta azt is, hogy a mélybuta baller horda miért is szereti sorost :) lehet egy kicsit örömködni hogy nem csak a proliknak szar
" Soros lefizeti a migránsokat, hogy Európába meneküljenek, ezzel csökkentve a telkek értékét és így Soros felvásárolja egész Magyarországot.
"
Ez egyébként egy egész aranyos kis baller műrettegés lett volna, hogyha az IMF nem épp most kötötte volna az ukrán földek eladásához a valutaalap hitelét :(.
,,Ez egyébként egy egész aranyos kis baller műrettegés lett volna, hogyha az IMF nem épp most kötötte volna az ukrán földek eladásához a valutaalap hitelét :("
Ez egyébként egy egész aranyos kis bérkommentelés lett volna, hogyha még valaki komolyan venne téged :(
A kommentekből az jön le, hogy az I. Orbán Viktor Pápakirálycsászár-hívők tényleg hályogos szemű, megvezetett balfékek. Egy leütést se szabadna rájuk pazarolni.
Láttam rosszul írtad és kijavítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!