A baloldal miért kisebbségjogokkal foglalkozik állandóan? Miért nem a többség jogaival?
Azzal foglalkoznak, hogy vajon egy meleg cigány és zsidó kisfiú esélyegyenlősége hogyan alakul, miközben a teljes középosztály csúszik le a világnak azon a felén, ahol a globalistáké a gazdasági-társadalmi döntéshozás.
Egyszerűen nem teheti meg egy középosztálybeli szülő, hogy a gyerekének ugyan olyan oktatást biztosítson, mint amilyet ő kapott.
Például.
"például az azonos munkáért azonos bér"
Nem bánom.
Vezessétek be Magyarországon a nettó 300 ezer forintos minimálbért és lássuk, hogy mi történik. :D
"A baloldal olyan ügyekkel foglalkozik, mint a korrupció, egészségügy, oktatás, közlekedés, infrastruktúra, békés külpolitika, stb. "
meg persze orbángyűlölet
ahogy a csövön kifér
fideszesek sértegetése
CBAfóbia
"meg persze orbángyűlölet"
Hát ha egyszer ő az, aki jelenleg a legtöbbet árt a fent említett ügyeknek, akkor mégis kit utáljunk? Ja, tudom, Sorost...
"Vezessétek be Magyarországon a nettó 300 ezer forintos minimálbért és lássuk, hogy mi történik. :D
"
mondjuk nem kellett volna a nyugati multiknak engedni hogy tönkretegyék a magyar KKV-kat
most úgy táncolunk ahogy ők fütyülnek
a profit a cégeké, a társadalmi felelősségvállalás az adófizetőké
Ha neked Orbán, a Fidesz és a CBA a minőségi szint, akkor nincs miről beszélni veled.
"Hát ha egyszer ő az, aki jelenleg a legtöbbet árt a fent említett ügyeknek, akkor mégis kit utáljunk? Ja, tudom, Sorost...
"
A szoclibek összehasonlíthatatlanul többet ártottak a magyaroknak, mint Orbán.
"mondjuk nem kellett volna a nyugati multiknak engedni hogy tönkretegyék a magyar KKV-kat"
A nyugati multik nem tettek semmit sem tönkre. A magyar KKV-k meg ugyanúgy régen sem értek semmit, ahogy most sem érnek. Ezért is mentek tönkre. Külföldi cégek nélkül pedig a magyar gazdaság valahol a bolgár gazdaság szintje környékén lenne.
Erről ennyit.
"A szoclibek összehasonlíthatatlanul többet ártottak a magyaroknak, mint Orbán."
Tényleg? Mert hogy az ő idejükben jobb volt az oktatás, jobb volt az egészségügy, kisebb volt a korrupció, több volt az infrastruktúra fejlesztés, magasabb volt a születésszám és alacsonyabb a kivándorlás, és emellé még alacsonyabbak is voltak az adók.
"A szoclibek összehasonlíthatatlanul többet ártottak a magyaroknak, mint Orbán."
És akkor nekem ehhez mi közöm van? Ne aggódj, én őket is szívesen odaakasztanám mellétek a vastag diófaágra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!