Soros most azt mondta, hogy legális bevándorlást akar, miközben 2015 óta az illegálist támogatja?
Figyelt kérdés
Tudja még, miről beszél? Ki érti ezt?2017. júl. 12. 12:17
1/28 anonim válasza:
Lassan 90 éves, az esze is ennek megfelelő...
2/28 anonim válasza:
Ügyes próbálkozás. Nem jelentem, majd más fogja.
3/28 A kérdező kommentje:
Gyuri bácsi vigyen félmilliárd afgán és pakisztáni muszlim gazdasági bevándorlót Amerikába, a többit az olajsejkekhez! De NE Európába. Nem véletlen, hogy a magyaroknak egy se kell, láttuk 2015-ben hogyan vonult és pusztított ez a sáskahad, szemetelt és letarolt mindent. Ezek NEM menekültek, ezek csak jól akarnak élni, még a vallásuk se számít nekik, mert alkoholt isznak, drogoznak stb. GO HOME, se Marokkóban, se Afrikában, se Pakisztánban, se Afganisztánban NINCS háború!
2017. júl. 12. 12:28
4/28 A kérdező kommentje:
Ja és hogy még szebb legyen a helyzet, Szerbiában élő rokonaim már az utcára se merik kiengedni a gyerekeiket ezek miatt! Mindegy, hogy kisfiú vagy kislány, a nemi nyomorban szenvedő fiatal férfiak megtámadják. Elég volt!
2017. júl. 12. 12:30
5/28 anonim válasza:
A menedékkérelmet benyújtók továbbra sem számítanak illegális bevándorlóknak. Attól hogy sokat ismételsz egy hazugságot, még nem lesz igaz.
Jöhet a lepontozás.
6/28 anonim válasza:
"menedékkérelmet benyújtók továbbra sem számítanak illegális bevándorlóknak"
Höh, 1000-ből 1:D
A 99%-uk szart a magyar törvényekre:D
Egyébként én azt kérdezném míg tőlük, hogy milyen Allah, ha egyszer egy keresztény országban leltek békére és ráadásul nők mennek nekik segíteni :D
7/28 A kérdező kommentje:
És isznak, de nem vizet vagy sörbetet, hanem sört! Ezt nem tiltja Allah? Mióta muszlim hívők ezek?
2017. júl. 12. 12:54
8/28 anonim válasza:
Eddig nem az volt a bajotok, hogy vallási fanatikus terroristák egytől egyig?
9/28 anonim válasza:
ma 12:33 Olyanról még nem hallottál hogy jogtalanul adnak be menedékkérelmet? Tehát ezek szerint ha én Svájcba adok be menedékkérelmet akkor menekült vagyok.
10/28 anonim válasza:
"Eddig nem az volt a bajotok, hogy vallási fanatikus terroristák egytől egyig?"
Sosem állítottunk ilyet. Milyen jó lenne, ha a rólunk alkotott véleményed az alapján alakulnak ki, amit mondunk, nem pedig arról amit gondolsz, és a IQnuku ballib bulvár az "agyadba" rakott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!