Nem féltek attól, hogyha jövőre nem a Fidesz nyer, akkor az új kormánypárt le fogja mindazt a sok jót rombolni, amit a Fidesz a magyar népnek felépitett az elmúlt években?
Maradjunk annyiban, hogy a Fidesz tett pozitív és negatív dolgokat is. Az már más kérdés, hogy ki melyiket akarja meglátni. A Fidesz oldalán állók csak a jót látják, az ellenzékiek csak a rosszat. Vannak, akik a jót és a rosszat is látják, velük nem tud mit kezdeni egyik oldal sem.
A Fidesz és az ellenzékiek is jól tudják, hogy nagy valószínűséggel a Fidesz nyeri majd a következő választásokat is. A választás tétje inkább az lesz, hogy milyen fölénnyel.
Mit is épített? a kisvasúton, 50cm es kilátón amiről sehova nem látni, és az üres stadionokon kívül?
Ja korrupciót, mutyit és fehérgallérős bűnözői réteget épített csak.
"72%os válaszoló és a haverjai nem dolgoznak
érthető, hogy nem érzik, hogy valamit azért mégiscsak jobban csinálnak mint a maszoposok"
Van benne igazság amit mondasz mivel a legtöbb ember itt a Gyk-n max 20 éves
A Fidesz kormány tutira nyer, csak Soros válthatja le, vagy a hazai pártja, mert ők akár a magyar népet is leválthatják, ha akarják.
Arabra, törökre, négerre.
Aztán biztosan mást fognak építeni, mondjuk minaretet, vagy mecsetet.
Melyik lenne neked jobb?
"csak Soros válthatja le, vagy a hazai pártja"
Kár, hogy nem támogat egyetlen politikai pártot se, de még csak nem is folytat Magyarországon politikai tevékenységet (Fidesz majdnem 2/3-dal, ha akarna se tudna beleszólni). De legalább van még olyan birka, akit meg lehet etetni a kitett plakátokkal...
Ha szabad választanom, inkább kecske vagyok.
Kos.
Ja és írhattam volna bandát is.
Azt úgy hallottam, hogy támogatja őket, nem is szeretnék ezt bevallani, de a banda biztosan támogatja őt.
Vagy jobb neked, ha népét mondok?
Én próbáltam finom lenni...
Mégis miben támogatják? Persze rengeteg pénze van, aminek egy részét bizony mocskos módon szerezte. Nem meglepő, ha van követője és utálója. Mégha ők hangot is adnak a véleményüknek, azért konkrét következménye nincs (lásd parlamenti arányok). Ráadásul ez semmiben sem különbözik attól, ami egyes kormányközeli, vagy ellenzéki híroldalakon, tőle teljesen függetlenül folyik.
"Aztán biztosan mást fognak építeni, mondjuk minaretet, vagy mecsetet"
Mégha így is lenne, nem mindegy ki mit épít? Nem kötelező oda bemenni. Vallásszabadság van, ami hozzátartozik egy civilizált társadalomhoz. Mégha közvetlenül mellettem épülne is egy, szimplán csak nem érdekelne. De az se, ha az egy templom lenne.
Viszont elnézést, valamit nagyon benéztem. Fideszt támogatta. Illetve nem közvetlenül a pártot, hanem annak magas beosztású tagjait. Persze akkor még nem volt vele probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!