Az elmúlt 3-4 év kormányzati munkája tulajdonképpen a migránsok és Soros György elleni gyűlöletkampány?
Amikor egy német ismerősömnek elmondtam, hogy hát mi nem igazán fejlődünk, nálunk a politika, a politikusok "munkája" az annyiban kimerült, hogy gyűlölet reklámokat és plakátokat állítanak ki már évek óra a Nyugat-Európába menekülő migránsok ellen, (amiben az a vicc, hogy egy darab sem akart itt maradni, tehát nekünk nincs is közünk hozzá), meg újabban Soros György ellen aki állítólag pénzeli a bevándorlókat. És hát tulajdonképpen ennyi, ennyire vittük az elmúlt 3-4 évben.
Erre a német ismerősöm mondta, hogy úr isten, váó, gratulálok, ez aztán az érdemi munka. Ha náluk egy politikus ilyen munkát végezne, ennyiből állna a munkássága egyből leváltanák.
Mi miért tűrjük ezt?
Nem. Még el is loptok pár ezermilliárd forintot.
Ja, és miért nem váltjuk le? Hát ezen sokan elmélkednek. Nekem az a véleményem, hogy a magyarok többségének nincs önbecsülése és nincsenek elvárásai. Úgy állnak hozzá, hogy ha behúzom a fejemet és nem engem tesznek tönkre, az már nekem elég jó.
"mert azt hiszik, hogy a fidesz az egyetlen párt, ami megvédi Magyarországot és polgárait"
Azért azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ellenzéki pártok keményen megdolgoztak azért, hogy az emberek ezt higgyék...
"Valójában meg nem is akarna egy migráns se itt maradni, amit meg is értek."
Kár, hogy ez nem a migránsokon múlik, ha kvóta szerint ide osztják a menekültstátusz kérelem elbírálásra. Ha megkapja a menekültstátuszt itt nálunk, kötelességünk befogadni a nemzetközi jog értelmében (nem küldhetjük el) és amíg nem kapja meg az állampolgárságot, nem kap szabad mozgásra jogot az EU országok között. A menekült státusszal rendelkező egyén akkor mehet át hivatalosan egy másik tagországba, ha egyfajta "vízumot" szerez, ehhez alapos indok kell, hogy megtörténhessen.
Nyugodtan olvass utána a dolognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!