Az elmúlt 3-4 év kormányzati munkája tulajdonképpen a migránsok és Soros György elleni gyűlöletkampány?
Amikor egy német ismerősömnek elmondtam, hogy hát mi nem igazán fejlődünk, nálunk a politika, a politikusok "munkája" az annyiban kimerült, hogy gyűlölet reklámokat és plakátokat állítanak ki már évek óra a Nyugat-Európába menekülő migránsok ellen, (amiben az a vicc, hogy egy darab sem akart itt maradni, tehát nekünk nincs is közünk hozzá), meg újabban Soros György ellen aki állítólag pénzeli a bevándorlókat. És hát tulajdonképpen ennyi, ennyire vittük az elmúlt 3-4 évben.
Erre a német ismerősöm mondta, hogy úr isten, váó, gratulálok, ez aztán az érdemi munka. Ha náluk egy politikus ilyen munkát végezne, ennyiből állna a munkássága egyből leváltanák.
Mi miért tűrjük ezt?
Az a "ronda" kerítés egy üzenet a határsértő migránsoknak, akik ezen az útvonalon jönnének, hogy nem látjuk őket szívesen. Illetve aki megrongálja a kerítést és így jön át a határon (márpedig ezt kell tennie, ha nem a kijelölt helyen akar törvényes keretek között bejönni), akkor az automatikusan törvényt szeg, még véletlenül sem mondhatja azt, hogy véletlenül tévedt át a határon.
Nem azért épült a kerítés, hogy menekültek millióit fogja fel fizikailag, hanem azért, hogy legyen jogi eszköz a kezünkben az illegális határátlépők szankcionálására.
És azt kell hogy mondjam, hogy ilyen szempontból beváltotta a kerítés a hozzá fűzött reményeket!
Igen, valóban ez volt a kormányzati munka az elmúlt években. De azt ne felejtsd el, hogy ezért is Soros és a mogránsok a hibásak!
Bennfentes körökből tudni lehet, hogy készül is egy kormányzati plakátkampány erről, hogy mindenki megtudja, hogy miattuk nem csinál semmi mást a kormány, mint plakátkampányokat.
És nemzeti konzultáció is készül "Mit gondol, kik a hibásak azért, hogy az elmúlt hat évben nemzeti konzultációkban merült ki a kormány politikája?" címmel.
Egyesek már kérdéseket is kiszivárogtattak belőle. Ilyenek lesznek például:
Ön szerint hagyjuk-e hogy Soros György és a migránsok miatt továbbra se történjen érdemi kormányzás Magyarországon?
a.) Igen, hagyjuk, hogy a Soros György és a migránsok miatt nem működő kormányzati politika továbbra is nemzeti konzultációkban merüljön ki, továbbá nők, gyerekek és kismacskák pusztuljanak éhen, miközben huszonnégymilló marslakó is betelepül Magyarországra.
b.) Nem, ne hagyjuk, mert a kormánynak kormányozni kell, Sorosnak és a migránsoknak pedig el kell pusztulniuk, hogy végre minden jó legyen.
c.) Semmiképp se hagyjuk, mert akkor Soros nevetne a végén.
d.) Ne hagyjuk!
e.) Igen, szerintem hagyjuk, mert én, a válaszadó egy hazaáruló, idegenszívű, dekadens, álomgyilkos hazaáruló vagyok, akit fel kellene akasztani.
A Fidesz háza táján már most óriási az izgalom, hogy vajon milyen eredmény születhet ebből!
Az "elmúlthétév" év azzal telt hogy a Fidesz mindenkire mutogat és mindenkit hibáztat a saját rombolása miatt.
Gyűlöletkampányt használ a propagandaminiszteren át pont mint Hitler is kiadta Göbbelsznek hogy most a komcsik, most a zsidók, most a nyugat a hibás.
Ja meg persze elraboltak közbe pár milliárdot is hogy jól menjen a biznisz ha leváltják őket.
A mostani 5.7 milliárdos Soros gyűlöletkampányt lehetett volna fordítani arra hogy ne bevásárlókocsiba aludjanak a csecsemők a kórházakba rácsos ágygyanánt. Már az is haladás lenne ha nem a gyerekeknek kéne összedobni osztálypénzként a krétára valót. De akár azokat a közmunkásokat akiknek nincs szakmájuk hiányszakmákra képezhették volna. DE NEM a kormánynak csak a gyűlöletkeltés megy és nem is ez a legszomorúbb. Az elkeserítőbb hogy van 2 millió birka aki béget neki örömködve miközben viszik az országot a vágóhídra szép narancslobogóval.
"hogy ne bevásárlókocsiba aludjanak a csecsemők a kórházakba rácsos ágygyanánt"
Nemrég született a lányom és semmiféle bevásárlókocsi nem volt, korrekt, tiszta volt a környezet, nem volt okunk panaszra. Rendes állami intézményben szült az asszony, nem kellett senkit sem lefizetni.
"ha nem a gyerekeknek kéne összedobni osztálypénzként a krétára valót"
A másik gyerekem általános iskolás és bizony van pénz krétára, nem a gyerekeknek kell összedobnia rá, ezt is kipipálhatjuk.
"De akár azokat a közmunkásokat akiknek nincs szakmájuk hiányszakmákra képezhették volna."
Azok a közmunkások, akiket én látok az utcán, megrekedtek a felhőcske, napocska rajzolás szintjén, kétlem, hogy bármiféle hiányszakmára megtaníthatók lennének... De úgy tudom, hogy rendszeres jelleggel zajlanak felnőttképzések számukra (igen, olyanok is, amik hiányszakmákat oktatnak).
"DE NEM a kormánynak csak a gyűlöletkeltés megy és nem is ez a legszomorúbb"
Amíg a hozzád hasonlók puffognak ez miatt, engem szórakoztat a dolog. Minden napra jut egy kis "libsi" könny, ez jó. Amíg ti sírtok, nem haladhatunk rossz irányba.
"miközben viszik az országot a vágóhídra szép narancslobogóval"
Korábban a szép piros szegfű lobogóval meneteltünk a vágóhídra, akkor számodra nyilván minden rendben volt, amikor hitelt vettek fel a nyugdíjemelésre, meg utána lassan mondták, hogy mindenki megértse: "nemvoltgázáremelés". Igen, az idő megszépíti a dolgokat...
No de a vágóhíd elkerülése valóban kívánatos lenne, fel is tettem a kérdést, hogy mondjanak már nekem olyan programokat az ellenzéki pártok részéről, amivel ez elkerülhető lenne. Nos, a Botka féle vagyoni egyenlőség és az alapjövedelem a válasz, ami szerintem nemhogy kivezetne minket a vágóhídról, hanem dupla sebességre kapcsolnánk a vágóhíd felé (mindkettő színtiszta szocializmus, ami már egyszer megmutatta magáról, hogy zsákutca).
Szóval kellene valami alternatíva a fröcsögés helyett, mert ez már csöppet szánalmas, amit műveltek!
Kedves 16 os
Bevásárlókocsi
Kréta
Diplomás közmunkás (ismerek is 2 ilyet)
A többire
Látszik két bites az agyad mert vagy "emútnyócév" vagy "emúthétév" be tudsz csak gondolkodni
A bukott pártok mint fidesz-mszp-kdnp-(szdsz-mdf amik már nincsenek is) nem lehetnek semmire alternatíva hisz voltak kormányon és nem értek semmit.
Csak olyan párt jöhet NÁLAM szóba amelyik nem volt még kormányon hisz nem tudhatom milyenek viszont ezekről tudjuk milyenek.
"Bevásárlókocsi"
Szeged. Botka hogy engedhette ezt? Hol van a sikeres Szeged, amit mindenki emleget?
"Kréta"
Miskolc. Ott mondjuk el tudom képzelni, hogy ez a szitu. Miskolcnak annyi.
"Diplomás közmunkás (ismerek is 2 ilyet)"
És milyen diplomájuk van? Büfészakos?
"Látszik két bites az agyad mert vagy "emútnyócév" vagy "emúthétév" be tudsz csak gondolkodni"
Nem, én "elmúlt húsz évben" gondolkodok. Te vagy az, aki csak a mostani kormányt hibáztatja mindenért! Én emlékszem arra is, hogy mi volt előtte. Igazából a rendszerváltás óta az összes kormány "munkásságára" emlékszem. Lehet, hogy a Fidesz árt az országnak, de még mindig kevésbé, mint annó az MSZP-SZDSZ ártott.
"A bukott pártok mint fidesz-mszp-kdnp-(szdsz-mdf amik már nincsenek is) nem lehetnek semmire alternatíva hisz voltak kormányon és nem értek semmit."
Ebben egyetértünk, soha nem is szavaztam egyikre sem.
"Csak olyan párt jöhet NÁLAM szóba amelyik nem volt még kormányon hisz nem tudhatom milyenek viszont ezekről tudjuk milyenek."
Talán a Jobbikról és az LMP-ről tudhatunk valamit. Az összes többi sajnos nem alternatíva. A momentumban reménykedtem, de a legutóbbi megnyilvánulásaik egyértelművé tették az SZDSZ 2.0 irányzatot.
# 18/19 Időpont ma 18:07
"Igazából a rendszerváltás óta az összes kormány "munkásságára" emlékszem. Lehet, hogy a Fidesz árt az országnak, de még mindig kevésbé, mint annó az MSZP-SZDSZ ártott."
Ez a két mondat paradoxont teremt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!