Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Gulyás Márton azokkal az Antifa tagokkal volt Röszkénél, akik Hamburgban romboltak?

Figyelt kérdés

2017. júl. 10. 18:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező,egy dolgot tisztáznék.

Hamburgban szélsőbaloldali,anarchista tüntetés volt,és a globalizmus és a kapitalizmus ellen tüntettek.

Tehát pontosan megegyeznek e téren a magyar jobboldallal,tehát a jobbikkal,aki szintén ellenzi a kapitalizmusnak ezt a fajtáját és a globalizmust,és még egy kicsit a Fidesszel is,mert valamilyen szinten még ők is ezeket a nézeteket vallják.

Tehát ha valakit párhuzamba akarsz állítani a hamburgi tüntetőkkel,akkor a Fideszt vagy a Jobbikot tedd,mert a magyar baloldal nézetei bizony a szöges ellentéte a hamburgi baloldali tüntetőknek.

2017. júl. 10. 23:40
 22/33 A kérdező kommentje:
21: Ezt a kérdést szerintem inkább Gulyásnak címezd, nem én mászkáltam velük.
2017. júl. 11. 00:00
 23/33 anonim ***** válasza:

22,

Látom nem érted.

A hamburgi tüntetők nézetei a szöges ellentéte a magyar baloldalénak,arról nem beszélve,hogy Gulyásnak hozzájuk pont semmi köze nincs.

Ez kb olyan,hogy Soros lefizette még a szomszéd Marika nénit is,azért nézi a köztv helyezz az RTL-en a Győzikét...

Ha valakihez hasonlítani akarod a hamburgi tüntetőket,akkor a jobboldalhoz tudod.

Ajánlom figyelmedbe 2006-ot.

Na attól kell félni,meg a horogkeresztes kődobálóktól a pride alkalmakkor,na tőlük tényleg lehet félni.

Egy liberálistól,aki a kerítés mellett sétálgat és youtube videókat gyárt nem igen...

Majd ha nálunk is elkezdődik egy szélső balos,anarchista csoportosulás,akkor visszatérhetünk erre,addig semmi alapja nincs a legyártott félelmednek.

Ezért mondjuk itt sokan,hogy nem kéne 888-at olvasni.

A konzervatív világszemlélet és a pártfanatizmus két külön dolog...és jelenleg a kormenymédia propagandán kívül semmit nem tartalmaz.

Nézd már meg milyen újságírók dolgoznak ott...a szakma szégyenei,normális újsághoz be se kerülnének..

2017. júl. 11. 03:01
 24/33 A kérdező kommentje:
Gondolom ez ugyan olyan lehet mint hogy Zagyva György Gyula is összefogott az ősbalosokkal. Az ominózus videóban beszél erről. Néhány éve mé a Prideo-on b...-zott, most meg Gulyással van. Lényeg a kormánybuktatás...
2017. júl. 11. 08:15
 25/33 A kérdező kommentje:

Nem, hanem Gulyás ugyan úgy egy csokorba szedte a szélsőjobbosoktól kezdve a szélsőbalosokat a kormány ellen mint a videóban, mint a kerítéstúrán.

Mivel az Antifa az antifasizmus szóból jön, ezért pont jöhetnek kormányellenes tüntetésekre, hiszen többen fasisztázzák Orbánt:

[link]

[link]

[link]

2017. júl. 11. 10:09
 26/33 anonim ***** válasza:

"Aha, szóval azért, mert Gulyás bůzi, ezért a Fidesz szabadon lophat."

nem látod, hogy erről szól az egész neki is? Az gyűlöletről, a megvetésről, lenézésről. E zért beszélsz neki hiába.

2017. júl. 11. 10:10
 27/33 anonim ***** válasza:

"Nem, hanem Gulyás ugyan úgy egy csokorba szedte a szélsőjobbosoktól kezdve a szélsőbalosokat a kormány ellen mint a videóban, mint a kerítéstúrán. "

Állj!

[link]

2017. júl. 11. 10:14
 28/33 A kérdező kommentje:

Szóval ha az emberek 2/3 Fideszt szavaztak meg négy éve, és most is erre van esély, akkor az 1%-os pártok és civil szervezetek, politikai aktor akarnak az emberek helyett dönteni?

Szerintem inkább 2010 óta kellett volna normális ellenzéknek felépülnie, maga mögé állítani a szavazókat, nem pedig a választások előtt a gombamód szaporodó 1%-os pártoknak fenyegetőznie fél évvel a választások előtt.

Ha lenne alternatíva a Fidesz mellett, szerintem mindenki jobban örülne, de ezzel az agresszív fenyegetőzéssel szerintem csak maga alatt vágja a fát az "ellenzék".

Főleg hogy már ilyen fél-terrorszervet zászlóit lengetik a határnál.

2017. júl. 11. 12:13
 29/33 anonim ***** válasza:

"Szóval ha az emberek 2/3 Fideszt szavaztak meg négy éve"

Már hazudik. :-)

2017. júl. 11. 12:29
 30/33 A kérdező kommentje:
Cáfold meg a Gulyás ügynöki tevékenységét, győzz meg. Nem hazudok. Csak arról is érdemes tudnia a belbiztonságra vágyóknak ami kényelmetlen az ellenzéknek.
2017. júl. 11. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!