Mi a véleményetek arról, hogy Gulyás Márton azokkal az Antifa tagokkal volt Röszkénél, akik Hamburgban romboltak?
Figyelt kérdés
2017. júl. 10. 18:16
11/33 anonim válasza:
Ismét 888 mint hiteles forrás. Persze. Mi lesz a következő? A fidesz azt mondja hogy nincs korrupció, úgyhogy nem létezik?
12/33 anonim válasza:
8#, a tévképzelgéseidet tartsd meg soroskádnak.
13/33 A kérdező kommentje:
A személyeskedők magukat minősítik.
A 888-is hivatkozik és vannak fotók.
2017. júl. 10. 19:31
14/33 anonim válasza:
Fotó? Hogy kinyomtatok egy cetlit amiről azt állítom, hogy soros nyomtatta ki és lefotózom? Az nagy bizonyíték.
15/33 A kérdező kommentje:
2017. júl. 10. 19:37
16/33 anonim válasza:
Személyeskedek, mint a 888. Nincs itt probléma, te vevő vagy rá ezek szerint.
17/33 anonim válasza:
18/33 anonim válasza:
"A Fidesz csak a vizes VB-vel százmilliárd (100.000.000.000) forintot lopott el"
Tehát bármire költ az lopás, értem.
19/33 anonim válasza:
Ha ez tényleg igaz akkor összenő ami összetartozik.
20/33 A kérdező kommentje:
Több fotó is van, hogy ezek ilyen kapucniban arcot takarva mászkáltak a határnál a Gulyás által szervezett kerítéstúrán.
Van az Antifa-nak is magyar szervezete, szóval csak idő kérdése, hogy mikor találják meg egymást.
Ismertem a történetet korábban is, nem is igazán érdekelne, ha nem láttam volna a hamburgi eseményeket.
Remélem Gulyásék nem ilyesmire gondoltak amikor őszi zavargásokkal fenyegetőznek.
2017. júl. 10. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!