A magyar emberek miért óckodnak úgy attól hogy mondjuk 1000 migránst befogadjunk?
Ott állnak a határon 100.000-essével, javát kiválogatnánk, azt szétszórnánk az országban, kicsi bonyodalom lenne az integrációval, de 1-1 30.000-es település csak betud integrálni 1 szál migráncsot.
Esetleg gyerekeket is nevelő intézetekben, sima ügy...
Most ezért nem értem mi értelme ott perelni az EU-val, oké nem kvóta, de attól a javából lehetne válogatni a migránsoknak, s az EU se hisztizne, mert a részünket ki vesszük, s nekünk sem a csőcselék jut, s amúgy is, 1000 ember mi az?
1) Nem tartom etikusnak, hogy valaki mondjuk Németországba akart menni, és átdobják más országba. Ahogy annak se örülnék, ha engem átraknának Macedóniába, mert hát úgy könnyebb az adminisztráció.
2) Nem túl praktikus dolog embereket olyan helyre rakni, ahol nem akarnak lenni. Ha valaki már eljutott Szíriából Németországba, akkor Magyarországról is vissza fog jutni. Több helyen is láthattuk, hogy a migránsok egyszerűen visszamennek abba az országba, ahol lenni akarnak.
"Az unió által előírt kvóta alapján befogadott 23 menekült vagy alternatív státuszt kapott bevándorlóból 21 néhány hét után visszament Németországba."
Persze lehet mindet külön-külön házi őrizetbe venni meg minden. De egyszerűbb ha ott maradnak ahol akarnak.
Nekem liberálisként ez a bajom a kvótával. Nem hiszem, hogy ezek kifejezetten reprezentatívak lennének a magyar lakosságra.
Biztos lenne olyan menekült aki hajlandó lenne Magyarországra jönni. Nem ezrével jelentkeznének, de akadna.
Szerintem inkább a kormány hozzáállásával van gond. Úgy állítja be mintha az EU és a menekültek a magyar nép ellensége lenne, de majd Orbán Viktor vezetésével megvédi az országot. Mindezt azért hogy a kevésbé értelmes emberek szavazatát megszerezze. Elég nagy baj hogy erre ma Magyarországon vevők az emberek. Ha éjjel-nappal az folyik a csapból is hogy gonosz migránsok akkor az emberek utálni fogják őket. Nemhogy ezret, de még egyet sem akarnak befogadni. Persze az értelmesebbek átlátnak ezen, de úgy látom sokan megették.
Nem fix 1000 migránsról van szó, hanem kvótáról. A kvóta % alapú, tehát, ha 100 000 migránst kell elosztani, 1000 jut Magyarországra, ha 1 milliót kell elosztani, akkor 10 000, ha 10 milliót, akkor 100 000, és így tovább.
3: hazaáruló vagy és hazug. Minden értelmes magyar ember ódzkodik idegen, erőszakos kultúrájú, vallási fanatikus, iskolázatlan, elmaradott emberek tömeges betelepítése ellen. Aki vette a fáradságot, hogy elmondja a kérdésről a véleményét, az több mint 90%-ban a betelepítés ellen foglalt állást. Akkor miről beszélünk?
8, 9: egyetértek.
10: link, vagy valami egyéb bizonyíték?
11: ez is igaz. Majd hoznak egy EU határozatot, hogy akkor is nekünk kell segélyt folyósítanunk az ide telepített migráns számára, ha az már elhagyta az országot.
Hm, vajon központilag határozzák majd meg, mennyi segély jár egy migránsnak? Vicces lesz, ha majd egy ide telepített migráns jobban keres a segéllyel, mint egy magyar mérnök a munkájával.
12: te nem olvasol híreket? Nézz meg légyszi pár videót arról, hogyan viselkednek kis kedvenceid Calais-nál, vagy a svéd Rosengard-ban.
Az a baj, hogy értelmesnek hiszed magad, de valójában ostoba vagy.
a) Komolyan azt hiszed, hogy egy erőszakban-háborúban, vallási-, patriarchális fundamentalizmusban nevelkedett, iskolázatlan, kulturálatlan, akarata ellen ide telepített ember, aki még a nyelvet sem beszéli, majd szépen beilleszkedik, és békében fog élni együtt a "hitetlenekkel", akik meggyőződése szerint megvetendőek, sőt, irtandóak, és egyfolytában olyan dolgokat művelnek, ami őszerinte bűn és sértő (alkoholt isznak, disznóhúst esznek, fedetlen fejjel járnak a nők)?
b) Bele sem gondolsz ebbe, majd minden magától jó lesz, mert Orbán.
"3: hazaáruló vagy és hazug. Minden értelmes magyar ember ódzkodik idegen, erőszakos kultúrájú, vallási fanatikus, iskolázatlan, elmaradott emberek tömeges betelepítése ellen. Aki vette a fáradságot, hogy elmondja a kérdésről a véleményét, az több mint 90%-ban a betelepítés ellen foglalt állást. Akkor miről beszélünk? "
Rosszabb a helyzet mint gondoltam. Aki nem ért egyet a Fidesz politikájával az hazaáruló? :)
"12: te nem olvasol híreket? Nézz meg légyszi pár videót arról, hogyan viselkednek kis kedvenceid Calais-nál, vagy a svéd Rosengard-ban.
Az a baj, hogy értelmesnek hiszed magad, de valójában ostoba vagy."
Na az ilyen féleszűekről beszélek. Ha vennél random 1 millió magyar embert, közöttük is akadna erőszaktevő, gyilkos bűnöző stb. Akiket befogadnál semmivel sem rosszabbak. 2 éve kb fél millióan vonultak át az országon. Hány nőt erőszakoltak meg, és hány embert gyilkoltak meg? Ja hogy egyet sem.
Az a baj hogy túl sok a hozzád hasonló, könnyen manipulálható ember ebben az országban. Az ilyennek kell egy ellenség akit hibáztathat minden bajáért. Kevés a fizetése, nem tudsz megélni? Nem baj, migránsozzál naponta 3-4-szer, azt jobb lesz :)
16: és akkor még nem beszéltünk olyan dolgokról, mint a családegyesítés (gyakorlatilag, ha egy bejutott, rögtön lehet szorozni tízzel, mert hozza magával a családját).
15: veled az a baj, hogy hülye vagy. Az a hazaáruló, aki az ország (és az országban élő emberek) érdekeit sértő folyamatokat idéz elő, illetve támogat.
Személy szerint a plakát kampányt idiótának és kontraproduktívnak tartom. De ha ég a ház, akkor is oltani kell, ha Orbán kéri (különben leég a város - a te házad is).
Amúgy én is hazaáruló lettem (egyesek szerint), mivel aláírtam a népszavazást az olimpiáról. Én azonban ezt pont hogy az ország érdekében tettem. Szerinted a migránsok tömeges betelepítése miért szolgálja az ország érdekét?
Nem vonultak át félmillióan. Többségüket külön vonat, illetve busz szállította, esetleg csempészek. Akik olyan látványosan nekivágtak gyalog az autópályának mindössze 1-2 ezren lehettek (láttam, itt mentek el az ablakom alatt).
Olvass utána, rengeteg gusztustalanságot elkövettek már a migráns hordák (nem feltétlen Magyarországon, de mint tudjuk, szerencsére egyelőre itt nincsenek jelen tömegesen).
Amúgy szerintem nem akkor fognak erőszakoskodni, amikor erejüket megfeszítve épp az ígéret földjére masíroznak, hanem akkor, amikor tapasztalják, hogy Európában sincs kolbászból a kerítés. Meg amikor rájönnek, hogy "basszus, a nőket meg otthon hagytuk".
Napi migrács-szopózó propaganada.
Mennyit fizetnek érte? :P
Ja, majd akkor "befogad" Magyarország, amikor te és az elvtársaid fogatok be először, élen járva a példával valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!