Sohasem lesz jól élhető ország a miénk?
Figyelt kérdés
Soha sem lesznek nagyobb bérek, alacsonyabb árak, rendes közbiztonság, modern környezet, stb? Miért ilyen ország a miénk? Tényleg orbán viktor és gyurcsány ferenc tette ezt tönkre? De ahogy hallottam előttük sem volt már jó... Én 25 éves dolgozó ember vagyok, de máris bekefáradtam már ebbe az egészbe... Úgy érzem hogy kizsákmányolnak, arra elég a pénzem hogy eltartsam magamat és a barátnőmet, sokszor arra sem és külső segítségre van szükség. És úgy élni mint más országokban, hogy nyaralni, eljárni szórakozni rendesen stb, nem tudok... Fiatal vagyok és úgy érzem kárbavész a fiatalságom emiatt a péngügyi helyzet miatt... Igaz, dolgozhatna a barátnőm is, de ő nem valami talpraesett ember... Egyszerűen képtelen munkát találni és vállalni, még segítséggel sem...2017. júl. 10. 04:28
21/26 anonim válasza:
62% os kezeltesd már magad. Kezd már unalmas lenni ez a magyar ember nem akar jó létet duma. Hónapok óta ezt nyomod fárasztó már eléggé. Nem veszed a lapot hogy le vagy nullázva? Egyszer kétszer még elment na de állandóan. Nem nagyon kíváncsi már erre senki. Úgy adod elő mintha az emberek akaratán múlna csak a jólét . És még ezt is fellengzősen lekezelően adod elő.
22/26 anonim válasza:
Utolsó komment író,nem tudom kinek szántad a soraidat,de ha nekem akkor nehari de tėvedsz,mert csak pár napja regiztem be ide,de ha nem nekem akkor elnėzėsedet kėrem termėszetesen..
23/26 anonim válasza:
#12! Sajnos, van olyan marha, aki komolyan hiszi az ilyen agyament gondolatát! Valami utalást kellene, hogy mire céloz. De volt egy előző gyogyós hozzászólása is...
24/26 anonim válasza:
Szegény "másik62" megint kiszökött a kalitkájából. :D
Nem veszed már észre milyen egy szánalmas nímand vagy a dumáddal amit már évek óta itt sírsz ki?
25/26 A kérdező kommentje:
17-es és hogyan szeretnél segíteni? Nem pontosan értettelek
2017. júl. 11. 05:29
26/26 anonim válasza:
Nem tudom, mit nem értettél. Minden ember aszerint cselekszik, amit saját magára nézve jónak vél. A gazember is ezt teszi. Mivel a többire nézve káros dolgokat művel, a többieknek meg kell őt állítani. Ha nem teszik, nem ismerték fel saját érdekeiket, vagy mindig minden megoldást mástól várnak. Ez nem vezet sehová, csak a rabló üdvösségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!