Sohasem lesz jól élhető ország a miénk?
Az #5-ös válaszoló egy tökéletesen elmebeteg "ember"!!!
Mészáros Lőrinc egy bunkó paraszt, akit Orbán Viktor segít!
Nélküle talán még sz@ra se lenne a senkiházinak!!!
A cinikus irónia felismeréséhez is kell egy alapfokú intelligencia.
Ha a barátnőd dolgozna,akkor sem tudnátok ezt megtenni.
Őszintén,nem tudom eldönteni,hogy troll kérdés,provokátor,vagy komoly.
Most is folyamatosan nőnek a bérek, az más kérdés, hogy nem olyan mértékben, mint szeretnénk.
Alacsonyabb árak nem hinném, hogy lesznek, mert egyre többen vagyunk a világon és erőforrás nem lesz több.
A politikusok hozzáteszik a magukét ahhoz, hogy ott tartunk ahol de nem csak ők a felelősek.
Ha valóban elég lenne 300 ezer akkor egyértelmű, hogy a barátnőd kéne munkát találjon. De mivel még fiatalok vagytok jó lenne kitalálni, mit szeretne csinálni és esetleg átképeznie magát ha a szakmájában béna, esetleg vállalkozhatnátok is.
Célok nélkül kereshetsz bármennyit akkor is úgy fogod érezni, hogy kifolyik a kezed közül a pénz. Igyekezettek belőni egy olyan életszínvonalt magatoknak amit simán tudtok tartani, mert ha a lehetőségeitek felett akartok költeni akkor mindig azt fogod érezni, hogy nem kerestek eleget.
"Most is folyamatosan nőnek a bérek..."
Ja, mert már annyira nem találnak embert, hogy muszáj emelniük. Ez egy kényszerhelyzet a kizsákmányolóknak.
De én és a három munkatársam például olyan munkát végzünk el a cégünknél teljesen ingyen, amiért egyébként a főnökünknek hivatalosan fél milliót kellene kiadni havi szinten egy másik cégnek, hogy megcsinálják.
Mit kapunk érte? Örüljünk neki, hogy egyáltalán dolgozhatunk. Na, ez Magyarország és a magyar kultúra. Köszi szépen. És hány ilyen eset van...
Gyakorlatilag erre épül az egész magyar társadalom. A másik ember pofánszarására.
Sose kérdező. A te problémád nem az, hogy sokat, vagy keveset dolgozol. A te problémád az, hogy kizárólag egy paternalista, gondoskodó államban volnál képes létezni, akitől, ha kérsz, kapsz. Csakhogy ilyen világ nincs, mert a világban élő emberek másmilyenek.
Minden ember az érdekei szerint cselekszik. Mégpedig pontosan olyan mértékig, amennyire hagyják. Ugyanez más szavakkal: pontosan annyid van, amennyit magadnak összegyűjtesz. A jótékonykodás kizárólag magatehetetlen, vagy fogyatékos emberrel szokás, hogy ellensúlyozzuk a természetből eredő hátrányát. Ez neki jár, másnak nem. Ezen túl, van még a kölcsön váratlan élethelyzetekre. Nem csak pénzbelire kell gondolni. Segíthetek rajtad, ha tudom (ha megmutatod), hogy utána képes leszel a saját lábadra állni. E pillanatban erről nem vagyok meggyőződve. Ha meggyőzöl, tárgyalhatunk. Mert az élet így működik, akkor is, ha sokan érzik ezt igazságtalannak. Pedig nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!