Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sohasem lesz jól élhető...

Sohasem lesz jól élhető ország a miénk?

Figyelt kérdés
Soha sem lesznek nagyobb bérek, alacsonyabb árak, rendes közbiztonság, modern környezet, stb? Miért ilyen ország a miénk? Tényleg orbán viktor és gyurcsány ferenc tette ezt tönkre? De ahogy hallottam előttük sem volt már jó... Én 25 éves dolgozó ember vagyok, de máris bekefáradtam már ebbe az egészbe... Úgy érzem hogy kizsákmányolnak, arra elég a pénzem hogy eltartsam magamat és a barátnőmet, sokszor arra sem és külső segítségre van szükség. És úgy élni mint más országokban, hogy nyaralni, eljárni szórakozni rendesen stb, nem tudok... Fiatal vagyok és úgy érzem kárbavész a fiatalságom emiatt a péngügyi helyzet miatt... Igaz, dolgozhatna a barátnőm is, de ő nem valami talpraesett ember... Egyszerűen képtelen munkát találni és vállalni, még segítséggel sem...
2017. júl. 10. 04:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%

Az #5-ös válaszoló egy tökéletesen elmebeteg "ember"!!!

Mészáros Lőrinc egy bunkó paraszt, akit Orbán Viktor segít!

Nélküle talán még sz@ra se lenne a senkiházinak!!!

2017. júl. 10. 06:56
 12/26 anonim ***** válasza:
78%

A cinikus irónia felismeréséhez is kell egy alapfokú intelligencia.

2017. júl. 10. 07:13
 13/26 anonim ***** válasza:
37%

Ha a barátnőd dolgozna,akkor sem tudnátok ezt megtenni.

Őszintén,nem tudom eldönteni,hogy troll kérdés,provokátor,vagy komoly.

2017. júl. 10. 07:17
 14/26 anonim ***** válasza:
42%

Most is folyamatosan nőnek a bérek, az más kérdés, hogy nem olyan mértékben, mint szeretnénk.

Alacsonyabb árak nem hinném, hogy lesznek, mert egyre többen vagyunk a világon és erőforrás nem lesz több.

A politikusok hozzáteszik a magukét ahhoz, hogy ott tartunk ahol de nem csak ők a felelősek.

Ha valóban elég lenne 300 ezer akkor egyértelmű, hogy a barátnőd kéne munkát találjon. De mivel még fiatalok vagytok jó lenne kitalálni, mit szeretne csinálni és esetleg átképeznie magát ha a szakmájában béna, esetleg vállalkozhatnátok is.

Célok nélkül kereshetsz bármennyit akkor is úgy fogod érezni, hogy kifolyik a kezed közül a pénz. Igyekezettek belőni egy olyan életszínvonalt magatoknak amit simán tudtok tartani, mert ha a lehetőségeitek felett akartok költeni akkor mindig azt fogod érezni, hogy nem kerestek eleget.

2017. júl. 10. 07:40
 15/26 anonim ***** válasza:

"Most is folyamatosan nőnek a bérek..."

Ja, mert már annyira nem találnak embert, hogy muszáj emelniük. Ez egy kényszerhelyzet a kizsákmányolóknak.

De én és a három munkatársam például olyan munkát végzünk el a cégünknél teljesen ingyen, amiért egyébként a főnökünknek hivatalosan fél milliót kellene kiadni havi szinten egy másik cégnek, hogy megcsinálják.

Mit kapunk érte? Örüljünk neki, hogy egyáltalán dolgozhatunk. Na, ez Magyarország és a magyar kultúra. Köszi szépen. És hány ilyen eset van...

Gyakorlatilag erre épül az egész magyar társadalom. A másik ember pofánszarására.

2017. júl. 10. 07:55
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem lesz. A magyar ember azt szereti, ha a gazdái élnek jól, de neki személyesen nem kell a jólét.
2017. júl. 10. 08:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Sose kérdező. A te problémád nem az, hogy sokat, vagy keveset dolgozol. A te problémád az, hogy kizárólag egy paternalista, gondoskodó államban volnál képes létezni, akitől, ha kérsz, kapsz. Csakhogy ilyen világ nincs, mert a világban élő emberek másmilyenek.

Minden ember az érdekei szerint cselekszik. Mégpedig pontosan olyan mértékig, amennyire hagyják. Ugyanez más szavakkal: pontosan annyid van, amennyit magadnak összegyűjtesz. A jótékonykodás kizárólag magatehetetlen, vagy fogyatékos emberrel szokás, hogy ellensúlyozzuk a természetből eredő hátrányát. Ez neki jár, másnak nem. Ezen túl, van még a kölcsön váratlan élethelyzetekre. Nem csak pénzbelire kell gondolni. Segíthetek rajtad, ha tudom (ha megmutatod), hogy utána képes leszel a saját lábadra állni. E pillanatban erről nem vagyok meggyőződve. Ha meggyőzöl, tárgyalhatunk. Mert az élet így működik, akkor is, ha sokan érzik ezt igazságtalannak. Pedig nem az.

2017. júl. 10. 10:17
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem lesz élhető ország. Régen amúgy jobb volt ha az ember dolgozott tudott haladni.Most dolgozik az ember az ország nagy része meg hónap végén mínuszba kerül amikor kifizeti a rezsit, hiteleket. De nem baj hogy plakátokra, meg haveroknak milliárdokat kifizetnek, itt meg a piacképes végzettséget okolják :-D, meg 100 ft-os nyugdíjemeléstől elvannak ájulva. Ennyire értelmes emberek a magyarok, legalábbis a nagy része.
2017. júl. 10. 10:39
 19/26 anonim ***** válasza:
Majd akkor lesz ėlhetõ ez az ország,ha az emberek fizetėse gyorsabb ütemben nõ,mint a fideszes oligarhák bankszámláján lėvõ összeg...
2017. júl. 10. 11:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Az 5-ós válaszoló egy fideszes seggnyaló ráadásul,nem csak paraszt..Mert nem látja hogy Mėszáros ės annak rėvėn a fidesz holdudvara közpėnzbõl gyarapodott
2017. júl. 10. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!