Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem unod hogy egyesek provokál...

Nem unod hogy egyesek provokálják a magyar gárdát?

Figyelt kérdés

pedig olyat adtak amit nagyon rég senki

kitartást becsületet erőt

éljen a magyar gárda

2010. máj. 21. 01:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
27%

07.03.-nál a pont.Nem izgat különösebben,ha unatkozó,ráérő emberek bohóckodnak és katonásdit játszanak. Ha nem tudják magukat értelmesebb dolgokkal elfoglalni,ám tegyék.

De ne állítsák azt,hogy CSAk ez a pár ezer ember az igaz magyar! Az ország 90 %-a miért nem az?

2010. máj. 21. 07:24
 12/22 anonim ***** válasza:
21%

Csak örülhetnek, ha beszélnek róluk akármilyen aspektusban is, enélkül ugyanis már rég elsüllyedtek volna.

Bizony, pár ezer ember az így is kb a népesség 0,1%-a, mégis úgy beszélnek róluk, mint valami hatalmas és félelmetes erőről. Pedig ugyanolyan jelentéktelenek, mint bármelyik szekta. Hagyjuk őket szépen békén, hadd játsszanak katonásdit. Majd jön valami belső viszály, kettéválnak, és lesz gárda és hazafias nemzeti front vagy ki tudja mi.

2010. máj. 21. 07:30
 13/22 doboszoli ***** válasza:
63%

Nem kéne a Gárdát a monitor mögül, a kényelmes fotelból

kritizálni.

Ezek a gyerekek, a szabadidejüket feláldozva, saját egyenruhában, saját benzinnel,autóval közlekedve megjelennek ott, ahol az impotens rendőri vezetés-hangsúlyozom, a vezetés- nem tudja/akarja kezelni az adott problémát. Mindenki tudja mire gondolok, mert ez valós probléma az ott élőknek.

Nem verekednek, nem tüntetnek, csak felvonulnak, és láss csodát: oldódik a probléma. A megélhetési bicskás kéregetők ereje, az összefogásban rejlik, ha velük szemben ugyanilyen szervezettséget tapasztalnak, (fizikai atrocitás nélkül) meghúzzák magukat.

Összefoglalva: amit tesznek az hasznos, és egyetlen forintjába nem kerül az adófizetőknek.

Még a Polgárőrség is pénzbe kerül, bár ezt is hasznosnak tartom, magam is tagja vagyok.

Ők legalább nem a tetves EU s.ggét nyalják, várva a nem létező sült galambot, hanem tesznek valamit, nem elméletben, szájkaratézva, hanem tevőlegesen.

Így tovább gyerekek!!

Azt még hozzátenném, hogy Vonának, a parlamenti mellényeskedése tényleg felesleges volt, egyfajta öngól.

Z.

2010. máj. 21. 07:58
 14/22 anonim ***** válasza:
76%

De. Unom.

Utolsó kettőnek: a MG nem unatkozó hülyegyerekek katonásdija, hanem egy önvédelmi, ha úgy tetszik, polgári védelmi egyesülés. Nem volna rá semmi szükség (és létre sem hozták volna, higyjétek el), ha a magyar rendőrség és a polgári védelem tenné azt, amire az állam beszedi tőlünk (és tőletek is) az adó nekik szánt részét. (Azért írtam polgári védelmet is, mert a MG nem csak ott van jelen, ahol bűnöző csoportok (hogy ne mondjam: rajok) fenyegetnek dolgozó állampolgárokat, hanem ott is, ahol természeti csapás fenyeget állampolgárokat.) És még azt is célszerű megjegyezni, hogy a MG soha, senkin még erőszakot nem alkalmazott, senkit nem bántott. (Írtam a MG-ról részletesebben itt: [link] )

2010. máj. 21. 07:59
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Bocsi, látom azóta született pár hozzászólás, tehát NEM az utolsó kettőnek szól, amit írtam. Akinek inge, úgyis magára veszi, a többiek meg vegyenek mellényt. :)))))) (Előző voltam.)
2010. máj. 21. 08:00
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem a 2 negatív hozzászólót, miért fáj nekik a Magyar Gárda létezése. Nem is szól róluk a média, nincs semmi leadott hír a tevékenységeikről. (Eltekintve a Vona mellényét, de azt sem a jobbik fújta fel, hanem a maradék.)

Ez ugye azért van mert nem tesznek semmi rosszat, mert ha tennének akkor rögtön okádja a média: Csúnya, gonosz Magyar Gárda!

A negatívoknak fogalmuk sincs, hogy mennyien beszélnek az MG-ról, mennyi szimpatizánsai vannak. Nem fog feloszlani, nem fog eltűnni, bármennyire is szeretnék ezt egyesek.

Egy szimpatizáns.

2010. máj. 21. 08:32
 17/22 anonim ***** válasza:
21%

Nem a gárdát "provokálom". hanem azt a szerintem ocsmány gondolkodást, hogy kijelentik egyesek, hogy ők mától kezdve nem tartják magukra kötelező érvényűnek az állami erőszakmonopóliumot. A polgárőrség koncepciójával sem értek egyet, mert jogkörük semmi, ellenben a pofájuk nagy. Ha egy polgárőr csak hozzám ér, jogom van feljelenteni, mert nem rendőr.

Aki ezt az egyszerű dolgot nem képes megérteni, arról meg van a véleményem.

Amúgy, az meg valahol mókás, hogy az első dolog, amit a kérdező említ, az a kitartás, és sehol sem láttam, hogy a gárdára a szellemi ereje miatt lenne büszke, aki így érez.

2010. máj. 21. 09:09
 18/22 anonim ***** válasza:
32%

Ugyan 7:24, ne húzd fel magad. A gárda csak egy dologgal tűnhet ki: hangoskodással és nagy szavakkal. Számtalan hasonló próbálkozás volt már, mind ugyanolyan véget ért. Azt hiszik, hogy az az igazi magyar, aki mindezt egyenruhában, tömegben hirdeti. Tévedés. A tömeget védi a létszám. Az az igazi magyar, aki egyedül is kiáll, és nem csak akkor mer, ha ott van a háttér.

Valahogy nem nagyon látok magányosan kószáló gárdistákat egyenruhában. Talán azért nem, mert egyedül semmit sem mernek tenni, nem merik vállalni a nagy magyarságukat?

2010. máj. 21. 10:13
 19/22 anonim ***** válasza:

Tudod miért provokálnak?! Mert tudják,hogy ugrotok rá...

És ezen jót röhögnek,kb. ennyi!

2010. máj. 21. 11:39
 20/22 doboszoli ***** válasza:

090.09-es!

A Polgárőrség nevében kijelenthetem, senki nem kíván hozzádérni! Sőt.

Tipikus példája annak, hogy jártatják sokan a szájukat,(kulturált szóhasználatoddal élve "nagy a pofájuk")

legyen már rend, védjen meg valaki, de személyesen tenni érte, azt már nem.

Településünkön, mióta a polgárőrség mködik, az évi 20 feletti betörések száma, (amit "utazó bűnözők" követtek el), lecsökkent évi-kétévi egy alkalomra.Nem verekszünk, nem kommandózunk, tesszük a dolgunkat, figyelünk, mozgunk éjszakánként a községben.

Természetesen, "jogodban áll feljelenteni" a gonosz polgárőrt, emellett is.

Istenem, megint elszabtad a kerítés magasságát!!!!

2010. máj. 21. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!