Nem unod hogy egyesek provokálják a magyar gárdát?
Figyelt kérdés
pedig olyat adtak amit nagyon rég senki
kitartást becsületet erőt
éljen a magyar gárda
2010. máj. 21. 01:21
1/22 anonim válasza:
IGEN!
unom is le is szólom azokat akik mocskolják
2/22 anonim válasza:
de
nem tudom mit képzelnek magukról akik beszólnak nekik
3/22 anonim válasza:
de nagyon unom
ilyet egységre és őszinte hazaszeretetre rég nem volt példa
4/22 anonim válasza:
a gárda is sokszor megvédett minket
mi is megfogjuk őket
z nem is kérdés
5/22 anonim válasza:
Mindegykük ugyanazt tudja, minek is a tagja?
Csak kíváncsi vagyok.
Majd kialakul, reméljük!:)
Letisztul a kép.
Provokálni nagyon csúnya dolog!!!
6/22 A kérdező kommentje:
jó látni hogy itt is akadnak hazafiak!
2010. máj. 21. 01:37
7/22 anonim válasza:
én is tag szeretnék lenni
de most nem tudom lehet e vagy hogy is van ez
nyáron remélem szerveznek valami nyáritábort
vizsgaidőszak után jó kikapcsolódni
és barátok között lenni
8/22 anonim válasza:
én azt utálom ha promotálják a magyar gárdát. magyar gárda így magyar gárda úgy. egyszerűen nem érdekel és pont
10/22 anonim válasza:
Neharagudj már,még csodálkozol amikor királyotok gárdamellénybe megy be a parlamentbe?Szerinted az elmúlt időben ki a faxom hozta fel a gárdát?Hát a Vona Gábor.Már rég lexarta volna,elfelejtette volna mindenki(az ország értelmesebb többsége),ha ő nem húzza fel.Ő a provokátor.Amúgy nem tudom mit vagytok úgy ellszállva magatoktól?800ezer ember véleménye az még nem többség,az összes szavazásra jogosult 10%-a,szóval csak a saját nevetekben.Ja és hadjátok már abba ezt a fajta beállítást,mármint,hogy a gárdát mindenki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!