Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs a baloldal népszer...

Miért nincs a baloldal népszerűsége az egekben? Az emberek nem örülnének az alapjövedelemnek? Nekem jòl jönne

Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
A magyar a kesergest es a nyomorusagot kedveli, masok nyomorusagat meg jobban. Ne legyen alapjovedelem se neki SE MASNAK!
2017. júl. 6. 13:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érzem - valószínűleg az emberek is érzik -, hogy az alapjövedelemnek nem most van itt az ideje. Valamikor biztosan be fog következni, de nem rövid időn belül.

Az alapjövedelem ígéretét ezért álságosnak érzem, emiatt nem fogok a baloldalra cuppanni.

2017. júl. 6. 13:18
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Örülnék 1 millió forintnak. Nekem jól jönne. Aki ad, annak a népszerűsége nálam az egekben lesz.
2017. júl. 6. 13:35
 4/12 ConnectCare ***** válasza:
98%

Ez az alapjövedelem egy jó dolog lenne, ha a gyakorlatban nem úgy nézne ki, hogy én dolgozom napi 10 órát, majd jó magas kulccsal beadózom, az állam pedig szétosztja az általam megtermelt pénzt azok között, akik azt nem termelték napi 10 órában.

Jól elvagyok a saját kasszámmal, nem szeretnék 10 millió honfitársammal egy kasszára kerülni, köszi.

2017. júl. 6. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
4 és az még nincs is benne a kasszádra ácsingózók közt, hogy rengetegen végeznek -kényszerűségből kevés pénzért- olyan munkát, amit ha 4-es odaadna,azonnal leadnának. pl. kérdező, aki egész nap beteg emberek vizeletét és vérét analizálja a laborban?
2017. júl. 6. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
A válaszolók is téveszmében élnek, az alapjövedelem nem csak úgy hullana az égből, cserébe más jóléti kiadások csökkennének/megszünnének, de ettől függetlenül a szegénységet az országban proggressziv adózással, munkahely teremtéssel és a Fideszes oligarchák elszámoltatásával kell megoldani nem pedig alapjövedelemmel
2017. júl. 6. 13:57
 7/12 anonim ***** válasza:
11%

"Ez az alapjövedelem egy jó dolog lenne, ha a gyakorlatban nem úgy nézne ki, hogy én dolgozom napi 10 órát, majd jó magas kulccsal beadózom, az állam pedig szétosztja az általam megtermelt pénzt azok között, akik azt nem termelték napi 10 órában. "

Jelenleg is ez történik,csak vannak,akik többet kapnak(pl nagycsaládosok),még mások semmit.

Az alapjövedelemmel megszűnne minden más segély,amit eddig egyesek kaptak.

2017. júl. 6. 14:06
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Azért, mert aki DOLGOZIK, az tudja, hogy tőle lenne elvéve az alapjövedelem azok számára, akik NEM DOLGOZNAK.

És egyelőre a dolgozók vannak többen.

2017. júl. 6. 14:15
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
Na jó, száz szónak is egy a vége, ezzel a mézesmadzaggal nem lopta a szívükbe magát a rohadt baloldal. De megértjük, hogy "neked jól jönne".
2017. júl. 6. 15:45
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Az ingyenélő munkakerülők várják mint a messiást.
2017. júl. 6. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!