Az idén már a Jobbik is részt fog venni a Budapest pridon?
Igen. A Meleg Gárda - a Magyar Gárda egy al - frakciója bejelentette, hogy idén részt venni szándékozik a Gay Pride (vagy hogy hívják) vidám, színpompás kavalkádján.
A meleg - nácik jogaiért való küzdelmet írták fel zászlajukra - példaképük Ernst Röhm - az egykori SA rettenthetetlen harcosa - maga is meleg - ugyanakkor a judeobolsevik elnyomás elleni harc könyörtelen képviselője.
Jelentette a FakeNews hírügynökség.
"180 fordulatos fordulatot hajtott végre"
Mint például? Ugye véletlenül se az Origo, TV2 vagy bármely másik Fideszes médiából hallod ezeket?
Azért én 180 fokos fordulatnak nem nevezném, bár tény, hogy sokat változott a Jobbik. Vona is elismerte, hogy egy nemzeti radikális párt elnökéből egy nemzeti néppárt elnöke lett. Én inkább úgy mondanám, hogy balról próbálja előzni a Fideszt, vagy középről. Sokan vannak, akiknek tetszik ez a nemzeti dolog, de a Jobbikot mégis túl radikálisnak tartották a cigányozás és zsidózás miatt, most őket akarja megszólítani a párt, de ezzel a régi szavazóbázisát elveszti, az újat pedig nem igazán tudja megnyeri. Arról nem is beszélve, hogy magán a pártoj belül is vannak ellentmondások. És ehhez nem kell kormánypárti médiát olvasni, elég kicsit körülnézni a Parlament oldalán és a Jobbik frakciójában.
De válaszolva a kérdésre: nem, nem tudom elképzelni. Viszont a Jobbik jelenlegi változását látva úgy gondolom, hogy addig nem mehetnek el, hogy jellemzően baloldali-liberális eszméket támogatnak, mint például a melegek jogai vagy a bevándorlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!