Ha egyesek hangosnak, rendzavarónak, és kevés embert vonzó eseménynek tartják a Red Bull Air Race-t, ami ellen jövőre tüntetnek, akkor a Budapest Pride miért kivétel?
Mindkét esemény hangos. Mindkét esemény miatt vannak útlezárások. A tüntetők szerint a Red Bull Air Race nem is látványos, de szerintem a Pride se látványosabb.
Az egyik érdekli a sportembereket. A másik nem tudom kiket.
Miért tüntetnek a liberálisok? Ez nem kettős mérce?
Ma voltam Pride-on. 1 külföldi embert láttam bőrfecskében, amúgy mindenki saját neméhez illő ruhában volt. Egy szoknyás-parókás-sminkes bácsit se láttam. Kisgyerekes családok, hetero párok, meleg párok, nyugdíjasok, SŐT, még egy punk srácot is láttam. Kevés ember? A Várkertnél volt a menet eleje, mikor a vége még lazán Pesten járt. Szóval elég sok emberről beszélünk.
Oké, hangos. De 3-kor kezdődött és 7-re már otthon csücsültem. 4 óra se volt. Szerintem ennyit ki lehet bírni, míg egy sportesemény vagy nagy zajjal jár napokig, vagy szétszedik a várost. Nem bántom a tisztességes sportembereket/szurkolókat.
Hetero pride,Óvoda pride,Nyugdíjas felvonulás miért nincs?
Töcsköljék egymást seggbe otthon...a normális embereket meg hagyják békén
Látszik, te is milyen "normális" -ra sikeredtél.
Ha ez a normalitás nem kérek belőle.
Ha meg ennyire akarnak maguknak pride-ot mások is, nyugodtan szervezhetnek ám egyet, konkrétan senki sem tart vissza tőle, csak épp ennyi konstrukció sem szorult a hozzád hasonló "normális"-okba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!