A milliárdos Gyurcsány & luxuséletet élő MSZP-s Botka László miért nem támogatja a viharkárosultakat?
"Mit gondolsz, hogy hívják egyes körökben az Altus Zrt-t?"
Mit gondolsz miért nem találtak rajta fogást az "elmúlt nyolc évben"?
Nem értem, hogy miért kell kiemelni, egy ilyen gyenge propagandát! Ha úgy általában minden gazdag politikust pártállástól függetlenül, nevesítés nélkül felszólítottak volna, akkor azt mondom, hogy okés, ez még talán nemes dolog is lehet, de nem, ők csak gyurcsánybotka, vagyis baloldaliakat. Jobb oldalon hányat szólítottak meg?
Nem olvastam el minden szófosásodat, de azt észrevettem, hogy írtad, hogy orbán még lapátolt is, jaj, hogy hasra ne vágódjak! Nevezzük úgy, hogy pózolt a lapáttal az újságírók előtt mondjuk úgy, két percig, aztán csá.
Engem jobban érdekel az, hogy hova tüntette a Fidesz azt a pénzt, amit Soros adott a vörösiszap-károsultaknak, meg amit az emberek összeadakoztak. Ja, hogy lenyúlódot?! Bocsi, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!