Ti kire fogtok szavazni 2018-ban?
Indokot is kérnék ha lehet, hogy ki melyik pártra szavaz, vagy ki miért nem szavaz senkire!
Amúgy politikától teljesen független vagyok.
Köszönöm a válaszokat
Vagy senkire vagy valami minipártra.
Azért, mert már nem látom semmi értelmét ennek az egésznek.
Az, hogy ki kire/melyik pártra szavaz, annyira lelkiismereti kérdés, hogy senkinek semmi köze hozzá.
.
A még hátralévő egy év alatt változhat a politikai helyzet, aki ennyi idövel előre tudja, az fanatikus hívője az adott társaságnak.
.
Melyik temető földalatti lakója vagy, mert politikától teljesen függetlenek azok, akiktől végső búcsút vettek,
Szép próbálkozás, titkosszolgálat! :)
Annyit segítek nektek, hogy a XX. századot végleg le szeretném már zárni, mert korrupt és demagóg (egyik oldalon Soros meg EU összeesküdött Magyarország elpusztítására, másik oldalon Marx emlékére "fizessenek a gazdagok!!4!négy!").
Így aztán (mivel nem vagyok se zöld párti, se liberális alkat) nem azt mondom hogy lehessen más a politika, hanem hogy szebb jövőt szeretnék.
Egyelőre még azt sem tudjuk, kik indulnak, szóval ne szaladjunk ennyire előre. Majd 2018 tavaszán beszéljünk erről.
Az biztos, hogy olyan pártra nem fogok szavazni, aki már kormányzott.
Én is egy néhai kormányzó párton a MUNKÁSPÁRTon gondolkodom. De igazából nem tudok dönteni, mert a MIÉP is kecsegtető.
Alapvetően én most azért kampányolok, hogy kis frakciókkal, de jutassuk be a MIÉPet, a MUNKÁSPÁRTot és a Kétfarkú Kutyát, mert ők ellensúlyoznák Lázár János ijesztő szemöldökét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!