Ha szinte mindenki utálja a Fideszt miért ez a legnépszerűbb párt?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 16:25
21/30 anonim válasza:
"A fidesz támogatottsága 28% a teljes népesség körében".
Annyi azért nincs. Valótlan adatokat ne közöljük!
22/30 anonim válasza:
"Soros és a szolgái fizetik. Mindent elmondtam."
Ez már így, ebben a formában korrekt.
23/30 anonim válasza:
Mert nem nagyon van helyette más, valami értelmes amire a nem szavazók is szívesen szavaznának.
24/30 anonim válasza:
"Mert a Sorosbérencek a leghangosabbat, ők bérkommentelők, akiket ő fizet"
És ezt te hogy mered ilyen magabiztosan állítani?
Van erről hiteles forrásod?
25/30 anonim válasza:
Miért kellett a 18:40-kor írt kommentemet lepontozni?
Ehhez van p0fátok, de válaszolni nem vagytok képesek!
27/30 anonim válasza:
29/30 anonim válasza:
Nem mindenki utálja, csak a műveltebb embereke. Az pedig Mo.-n nem a többség. Ha te egy felsőfokú végzettséggel rendelkező, érdeklődő, művelt 35 év alatti ember vagy, akkor valszeg te is olyan körökben mozogsz, akik nem szeretik. Nekem szinte az összes egyetemista és külföldön tanuló ismerősöm (én is tanultam külföldön) utálja a fideszt, de ez csalóka, mert a fővárosi tanult fiatal értelmiség a magyar társadalom kisebb része. Csak a nyugdíjasokkal nem találkozol annyit.
30/30 anonim válasza:
Ezt olvassátok!
Soros véleménye az EU-ról és Orbánról, valamint kíméletlen, aljas, hazug, provokatív propagandakampányáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!