nem a Fidesz a legnépszerűbb. Én úgy látom sokkal többen vannak akik nem találnak egy szimpatikus pártot sem.
2017. júl. 3. 17:00
12/30 anonim válasza:
Mert mégsem utálja mindenki.
2017. júl. 3. 17:07
13/30 anonim válasza:
Mert akik a legjobban hőbölögnek ők nem járnak szavazni. Eljön a voksolás napja és rájön hogy ezeknél csak rosszabb alternatíva van és inkább el se megy.Mint előttem írták a Momentum most épp melegjogi harcos. És ez kb a kutyát nwm érdekli. És euek akarnak politizálini. Adórendszer oktatás wgészségügy közlekedés imrastruktúra stb stb. Sorolhatnám reggelig a fontosabb dolgokat de nem a legégetőbb probléma a melegek. Nincs velük bajom de a pride kb századrangú dolog az ország életében.
2017. júl. 3. 17:16
14/30 anonim válasza:
#1,2: Az, hogy nem utálja senki, ugyanolyan marhaság, mint az, hogy mindenki utálja.
2017. júl. 3. 17:48
15/30 anonim válasza:
#11: Nem vagyok ugyan fideszes, de ez még nem változtat azon, hogy egyelőre a Fidesz a legnépszerűbb párt, rájuk szavaznak a legtöbben.
2017. júl. 3. 17:52
16/30 anonim válasza:
Régi igazság, hogy nem közvélemény kutatást kell nyerni, hanem választást.
Ha megnyeri a választást - amire jó esély van - akkor a kérdésedre egyszerű a válasz: nem utálja mindenki a Fideszt.
Nem az nyer, aki a leghangosabb, aki pedig otthon marad, annak a véleménye - fájdalom - de nem számít.
2017. júl. 3. 18:31
17/30 anonim válasza:
"Soros és a szolgái fizetik. Mindent elmondtam."
Bizonyítsd is be!
2017. júl. 3. 18:40
18/30 anonim válasza:
Nem utálja mindenki az hogy nem járnak fel az internetre éltetni a fideszt még nem jelenti azt hogy nem népszerű amúgy ezen az oldalon is már annyira ellenszenvesek lesznek az emberek ha ki mersz állni mellette hogy azonnali lepontozás és minden hazaárulónak stb. elmondanak mivel nem képesek elfogadni ha valakinek más a véleménye
Persze ész érveket felhozni hogy szavazzak valamellik baloldali pártra egyik sem képes szóval jól mutatja az eféle illetők intelligencia szintjét és azt hogy gőzük sincs a politikáról
2017. júl. 3. 19:56
19/30 A kérdező kommentje:
sose olvastam 444-et, élő emberek véleményét hallom, olvasom
2017. júl. 3. 20:10
20/30 anonim válasza:
Ez a legnépszerűtlenebb párt, tehát a kérdésed értelmetlen. Magyarországon az aktív szavazók körében a Fidesz elutasítottsága a legmagasabb. Szóval miről beszélünk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!