"Üssünk ki pár téglát a hallgatás falából. " Mit szóltok?
Remélem békésen történik ez a megmozdulás (ha lesz), mert különben rossz fényben is feltüntetheti az egész gárdát ez az akció. Kockázatos és lehet nem kellene ezt,mert a média nagyon ferdít...
Viszont valahogy tényleg fel kéne nyitni az emberek szemét, hogy a Gárdára szükség van, semmi rosszat nem tett eddig, és valószínűleg a jövőben sem fog! Segít, és kiáll az emberekért, ha kell
Nektek mi a véleményetek?
Részletek: [link]
"Nem, nincs szükség olyan civilekre, akiknek az a komplexusok, hogy ők lesznek a sherrifek."
komplexusokra nincsen szükség valóban
de a gárdára igen
mindig tudtam ez a gárda mozgalom nagyon sokat ér
végre összefogja valami az embereket
már nagyon rég kellett volna egy ilyen "tömörülés"
"jogállamban nincs olyan, hogy kijelentem, hogy függetlenedek az államtől, és én leszek a bass**zaszájba"+
ezt csinálták a nemzetiségek Nagy Magyarországon
szégyen hogy nekünk a saját hazánkban kell küzdeni hogy magyarok lehessünk (lélekben is)
én is pe akarok lépni az új magyar gárdába
67
Ha szerinted az, hogy elnyomott kisebbségek próbáltak függetlenedni - érdekes amúgy, hogy ha mi akartunk elszakadni valakitől, az szabaságharc, ha tőlünk akartak, az gyalázat, ez elég beteg történelemszemlélet - egy számukra nem elfogadható döntéseket hozó, önmagát túlélő, avétos államtól, és az, hogy pár "egyszerű" úgy dönt, hogy felrúgja az állami erőszakmonopoliumot, akkor őszintén bízok benne, hogy nincs érettségid történelemből.
"Ha szerinted az, hogy elnyomott kisebbségek próbáltak függetlenedni - érdekes amúgy, hogy ha mi akartunk elszakadni valakitől, az szabaságharc, ha tőlünk akartak, az gyalázat, ez elég beteg történelemszemlélet - egy számukra nem elfogadható döntéseket hozó, önmagát túlélő, avétos államtól, és az, hogy pár "egyszerű" úgy dönt, hogy felrúgja az állami erőszakmonopoliumot, akkor őszintén bízok benne, hogy nincs érettségid történelemből."
a mi kisebbségeink nagyon távol álltak az elnyomástól
a mi kisebbségeink letelepedési engedélyt kaptak nem mi hódítottuk el a területet és úgy kerültek az országba
minket a HB birodalom elnyomott
és köszi hogy érdeklődsz 4 es a történelem értségim
ha más annyira nem de töri az ment
ha már így érdeklődsz
ja és Románia egyszerűen elfoglalta Erdélyt
ahogy Szerbia is
igaz a magyar Vörös hadseregnek sikerült őket vissza vernie
de Erdély előtt megálltak nem tudni miért
egy sebtében szerveződött hadsereg vissza verte a nagy román megszálló erőket
ez a magyar virtus
kár hogy kun béláék vezették
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!