Kik voltak Magyarország mindenkori miniszterelnökeinek az ismert strómanjai?
Figyelt kérdés
Úgy mint Orbán Viktornak Simicska aztán Mészáros Lőrinc. Ki volt például Gyurcsányé lehet tudni?2017. júl. 2. 20:28
1/2 anonim válasza:
Gyurcsánynak, Medgyesinek, Bajnainak nem kellett stróman.
Ők az üzleti életben korábban elkövetett gazemberségeikből lettek gazdagok.
Gyurcsány benősült az Apró klánba, Medgyesi bankár volt stb.
2/2 anonim válasza:
Én is úgy tudom más miniszterelnökökkel kapcsolatosan nem fogsz strómanszerű kapcsolatokat találni. Az ilyesmi ugyanúgy nagy sajtót kapott volna mint Simicska és Mészáros ügyei. Érdekes amúgy nem tudom mit jelent ez. Minden esetre orbán helyében nem csináltam volna ezt így. Ilyen pozícióban oda helyezkedik ahová akar, tisztességes vállalkozás révén is dúsgazdaggá válhat egy politikus. Nem kell lopni csalni, csak kihasználni a jó kapcsolatokat, ahogy gyurcsány is meg a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!