Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz támogatók! Meg tudnátok...

Fidesz támogatók! Meg tudnátok magyarázni nekem, hogy miért jó ez az állandó plakátkampány?

Figyelt kérdés

A menekültek el tudták olvasni? Valamiről konkrét tájékoztatást ad?

A televíziós reklámokkal, újságban megjelenő plakátokkal és kiküldött levelekkel együtt sok milliárd forintba kerül mindez. Miért éri meg? Mivel lesz jobb nekünk attól, hogy egymás mellett 5 ugyanolyan plakát van a metrómegállóban?

Teljesen nyitott vagyok az értelmes válaszokra, nem vagyok egyik pártnak sem a támogatója.

2017. júl. 2. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem minden kampányidőszakon kívüli politikai plakát zavar, legyen az ellenzéki, vagy kormány.
2017. júl. 2. 17:37
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

Nem bánnám a plakátokat, ha a színtiszta igazságról tájékoztatnák a fidesz hívőket, pl:

[link]

De ennyit hazudni ilyen drága pénzen, nem lehetne majd adó módjára behajtani ezeket a milliárd közpénzeket a fidesz szavazókon ha megbukott a fidesz?

2017. júl. 2. 19:14
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

"minden kampányidőszakon kívüli politikai plakát zavar, legyen az ellenzéki"

Az ellenzék mikor tett ki minden héten, hónapban plakátokat kampányidőn kívül?

2017. júl. 2. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
# 3 - Nem csak a tiéd ez az ország, bocs hogy nem hagyjuk hogy lezüllesszétek! 10 év még sok idő.
2017. júl. 2. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!