Mi ez az állandó Habonyozás?
Figyelt kérdés
Sokszor olyan kérdések alatt is látom, aminek semmi köze Habonyhoz.De, elkezdenek Habonyozni, Habonyista média, Habonyista propaganda áldozata....stb2017. febr. 18. 13:11
2/8 anonim válasza:
És amikor valaki akkor is elkezd Gyurcsányozni, mikor semmi köze a témához.
3/8 anonim válasza:
Bocsánat, kérdőjelet akartam írni, csak véletlenül félrenyomtam.
4/8 PresidentEvil válasza:
.
Ha pontosan tudnák az emberek, mit csinál ez a faszi, ki fizeti és miért, talán nem említenék a nevét olyan dolgoknál, amikhez ESETLEG semmi köze sincs... de mivel senki nem tudja, kinek dolgozik és pontosan mit, csak azt látni, hogy bár hivatalosan senki sem pénzeli, mégis mindig a kormány körül mászkál és teljesen hihető módon ingyen ad tanácsokat, valószínűsítik, hogy minden szemétségben benne van a keze. Ez van.
5/8 anonim válasza:
Habony a kormanyparti media es velemenyformalas jelkepe. Valoszinuleg nem csak o iranyitja a kommunikaciot, es a temavalasztast, de jelkepnek jo, mindenki tudja hogy mirol beszel az ember.
Mondhatnank Birnbaum-ot es Filkenstein-t is, csak az bonyolultabb :)
6/8 anonim válasza:
Ma az országunk tulképp Finkelstein és Habony agymenése alapján működteti a Fidesz. Inkább az problémád kérdező, hogy TE nem tudod ki az a Habony meg Finki és mekkora befolyással van a magyarok életére, jövőjére.
7/8 anonim válasza:
Ezt én se értem. Szoktak olyat is írni, hogy "ezt akartad Katinka?", még ha nem is róla van szó :S
8/8 anonim válasza:
Az állandó Habonyozásnak, csak Orbán vethetne véget azzal, ha elmondaná, hogy milyen kapcsolat van a Fidesz és Habony között. Valamiért, nem akarja elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!