Valóban nincs devizahitel és gyermekéhezés Magyarországon?
Ez teljesen hihetetlen számomra, mert úgy gondolom, még mindig jelen van a nyomor, szegénység, gyermekéhezés és a devizahitel, sőt, kilakoltatás is.
8# Igen, és felvenné azt a hitelt, amelyikkel jól jár. Szomszédék is akkor vettek hitelt házra, már vissza is fizették.
Kötelezett titeket valaki arra, hogy felvegyétek azt a hitelt, amelyikről mindenki tudta - akinek minimum érettségije van-, hogy egy év után rossz lesz?
Nem "dögöljön meg a szomszéd tehene is", mert én nem vettem fel akkor semmilyen hitelt sem.
De valóban, ha hülye voltál, miért az adófizetőktől várod a segítséget? Aláírtad a szerződést, ezzel neked kötelességed fizetni, mert ott volt az a lehetőség is, hogy nem mész bele. Miért nem azt választottad?
# 8/15 Időpont ma 12:58
Tehát gazdagabb ország vagyunk mint Svájc... ez hülye? :-D
Hol mondtam azt, hogy bármit megoldok hitel nélkül? Azt kritizáltam, hogy a sok lehetőség közül a legrosszabbat választottátok.
Válaszod személyeskedés, pedig a segítséget részben tőlem (mint adófizetőtől) várod.
14:13! ezt írod:"Válaszod személyeskedés, pedig a segítséget részben tőlem (mint adófizetőtől) várod."
Nem segítesz neki, inkább az orbán haverok zsebébe teszed az adóforintjaidat. Ez igen ez aztán nagy észre vall.
"nyomor, szegénység"
Talán tovább kellet volna tanulni, értelmes szakmát választani, akkor nem fog nyomorban élni. Ne 8 osztállyal karba tett kézzel ülni és várni a sült galambot.
"gyermekéhezés"
Nem kötelező gyereket vállalni.
"devizahitel"
Senki nem kényszerítette őket hogy hitel vegyenek fel. Ő döntésük volt.
valahol azért igaza van ám Ferenc Jóskának a mi adónk az ami a nem életbevágó igények mentén keletkező bajt orvosolja. Plazma tv-re is vettek fel kölcsönt.... Persze sokféle baj van - olyan is, hogy a gyerek éhezik,alultáplált - mert nem megfelelő táplálékot kap...
- Mit ettél Józsika reggelire? kérdezi a tanító.
- Kólát és chipset!
Ez nem ritka ám - sajnos tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!