Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van ilyen sok anti-feminista nő?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy Magyarországon sok nő irtózik a feminizmus szó említésétől is, sőt sokan úgy érzik, hogy valami szent biológiai hivatásuk a gyereknevelés meg az otthoni robotolás, és sosem gondolkodtak el azon, hogy villamosmérnökök vagy politikusok legyenek.

Úgy gondolják, hogy attól, hogy a szaporítószerveiket nem kívül, hanem belül hordják, ilyen életre vannak predesztinálva.

2017. júl. 2. 02:04
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
egy dolog az emancipáció (honnan szedem), a feminizmus, ahogy én értem egyfajta férfi-gyűlölet, a nő elveszti női mivoltát, és nem egyenrangúság a célja, inkább a férfi és a nő egymástól való elidegenítése.
2021. okt. 18. 07:22
 42/42 anonim ***** válasza:

A nők feje átlagban kisebb méretű, emiatt az agyuk mérete is csekélyebb.

A férfiak ezért jobb politikusok és vezetők, meg okosabbak nálluk. Anyám mondta nekem. Ezert nekünk nem kell annyit tanulni, majd a férfiak.

Csók a családnak.

Heló

2023. máj. 28. 02:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!