Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van ilyen sok anti-feminista nő?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy Magyarországon sok nő irtózik a feminizmus szó említésétől is, sőt sokan úgy érzik, hogy valami szent biológiai hivatásuk a gyereknevelés meg az otthoni robotolás, és sosem gondolkodtak el azon, hogy villamosmérnökök vagy politikusok legyenek.

Úgy gondolják, hogy attól, hogy a szaporítószerveiket nem kívül, hanem belül hordják, ilyen életre vannak predesztinálva.

2017. júl. 2. 02:04
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
80%

Nem adottak a korulmenyek arra hogy a nok nagy resze feministakka valhasson. Gondolj bele, mennyit lehet mar Magyarorszagon keresni? Abbol aztan orulsz ha kifizeted a szamlaidat a kajad meg a berleti dijat. Most a tobbsegrol beszelek. Kulfoldon egy gyari munkabol is szepen meglehet elni. na ott lehet onalloskodni, mert van ra penz.

Amugy nem tudom miert baj az ha egy no szeret no lenni, gyereket nevelni. Nem latok semmi kivetnivalot benne.

Gondolj bele egy gyereknek szuksege van a szeretetre torodesre, mert amugy ilyen felnott lesz mar? A nap csak 24 orabol all sajnos..

2017. júl. 25. 20:59
 22/42 anonim ***** válasza:
42%

#20 Mutatsz valami statisztikát arra, hogy a nők 80%a rühelli a munkáját? :) Mert én is tudok random dolgokat mondani: az emberiség többsége tekint szükséges rosszként a munkájára, nem csak a nőké.

#21 Anyának lenni biztos fantasztikus dolog, és abszolút semmi kivetnivaló nincs abban, ha egy nő szereti a gyerekét, a probléma nem ebben van...

Az a gáz, hogy ahhoz, hogy anya legyél fel kell adnod nagyrészt az önállóságodat, és anyagilag kiszolgáltatott leszel a párodnak. Gyereket nevelni igenis fontos, hiszen

a társadalmunk is ezért alakult ki, mégis, a gyereküket felnevelni vágyó nők az egyik legkiszolgáltatottabb réteg a társadalomban. A feminista filozófia inkább az, hogy eltöröljük a nők kiszolgáltatottságát, minthogy elítéljük a döntéseiket, márpedig jelenleg sajnos az van, hogy ha nem akarsz kiszolgáltatott lenni, akkor kell lennie egy szerződéses munkádnak, mert az anyaság az állam szemében nem ér túl sokat anyagilag.

2017. júl. 26. 22:33
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Az az állítás speciel igaz, hogy az emberiség többsége szükséges rosszként tekint a munkára. A munkának csak negatív mellékzöngéje van a közbeszédben is. Szerintem ha mind a 7 milliárd embert megkérdeznénk, elsöprő többségben volnának akik szerint a munka rossz dolog, de ez csak egy szolíd vélemény.
2017. júl. 26. 22:36
 24/42 anonim ***** válasza:
19%

Sosem értettem, hogy vannak olyan emberek, akik olyan szinten képtelenek az empátiára, mint a feministák.

Folyton azon aggódnak, a nőknek mi a jó, mit és hogyan kéne.

Mondják ezt úgy, hogy önmagukból indulnak ki, mindezt úgy, hogy a nők jórészét nem ismerik.

Ha minden nő olyan lenne, mint a feministák jórésze, kb ott az emberiség abban a percben kihalna.

Tényleg ez a normális út?

A feministák valahogy egy sejthalmaznak nézik az egész női nemet, és ha valaki próbálna kilógni a sorból(mert igen, jé, vannak egypáran) akkor teljesen megzavarodnak.

Hála Istennek a nők nagyrésze tojik ebbe az egészbe bele, talál egy normális pasast, akivel le tudja élni az életét egymást segítve.

Nem pedig játszva a megkeseredett szupernőt, akik felépítenek egy halmazt, és ott bizonygatják az életképtelen hülyeségeiket.

Ha ez nekik jó, csinálják.

De ne akarjanak megváltoztatni milliárdnyi, normális nőt, akik szeretnék megélni a szépségüket, nőiességüket, gyerekre való vágyódásukat, a meghódíthatóságukat, az egész lényüket. És nem akarnak szenvedni androfóbiában, többek között.

2017. júl. 27. 04:37
 25/42 anonim ***** válasza:
25%
Miért állítja itt pár egyén azt, hogy aki nem támogatja a feminizmus mai formáját, sőt egyenes ellenzi, ne adj isten még nő is, akkor az egy bugyuta, képzetlen, maradi semmirekellő? Komolyan ilyen hozzáállással akarják megnyerni maguknak a nők többségének a támogatását? Mert ez a feminizmus (ami már igazából a dominanciát akarja kiharcolni, nem az egyenjogúságot) is megint semmi más, csak egy túl hangos kisebbség...
2017. aug. 15. 16:10
 26/42 anonim ***** válasza:
46%

"Mert ez a feminizmus (ami már igazából a dominanciát akarja kiharcolni..."

Nem te döntöd el mi a feminizmus és nem is az imposztorok akik annak titulálják magukat. Ha minden férfit aki velem szembejön leköpködök és azt mondom én feminista vagyok akkor ezentúl a feminizmus a férfiakat leköpködő embereket fogja jelenteni és módosítani fogják a definícióját? Ne legyetek már ennyire ostobák, ez nem így működik. Persze ha mindenáron gyűlölködni akarsz nem szóltam, akkor váljék egészségedre.

2017. aug. 15. 19:03
 27/42 anonim ***** válasza:
6%
Hol volt ez neked gyűlölködés? Ezek a tények! Ne mond, hogy nincs semmi alapja annak, amit írtam.
2017. aug. 15. 21:13
 28/42 anonim ***** válasza:

Pedig semmi alapja nincsen, csak a félreértésen alapuló gyűlölködni vágyás, ami annyira nyilvánvaló, hogy csakis szándékos lehet részedről is. Aki akarja tudni az tudni is fogja mi a feminizmus valójában még akkor is ha esetleg egyes emberek provokatív célból használják magukra hamis módon.

Hisz mint azt mindenki tudja a KuKluxKlán például a kereszténység eszméire hivatkozva igazolnta a fajgyűlöletét és a bibliából idézték hozzá a passzoló sorokat. Nos neked akkor a logikádnál fogva a KKK tagok a "keresztény ember" prototípusa és a "kereszténység" egyenlő a feketéket gyilkolászó fajgyűlölettel? Gondolkozni szabad és hidd el, hogy a gyűlölködésnél sokkal egészségesebb dolog.

2017. aug. 16. 12:19
 29/42 anonim ***** válasza:
48%
Te direkt nem akarod érteni mit mondok? Támadsz azzal, hogy félreértem a feminizmust, holott leírtam, hogy a nők egyenjogúságáért küzdenek alapvetően, de vannak olyanok köztük (manapság már egyre többen), akik sajna hangosabbak a többinél, olyanok akik a férfiakat alapból megvetik.
2017. aug. 16. 12:59
 30/42 anonim ***** válasza:

"de vannak olyanok köztük (manapság már egyre többen)"

Nincsenek köztük olyanok. Te nem akarsz érteni engem, hisz immár harmadik ízben mondom el tökugyanazt pepitában példákkal segítve a megértést. Azok akikről te beszélsz NEM feministák! Akkor sem ha te azt mondod rájuk, akkor sem ha ők annak hívják magukat. Már két példát hoztam neked a butaságodra, hátha leesik végre, most tényleg nem értetted meg? Hát erre mondom, hogy mást nem nagyon lehet akkor rólad gondolni, csak hogy mindenáron utálni, gyűlölni akarsz valakit. Gondolom nem csak a feministák vannak akkor a célkeresztben, az ilyen személyek általában kipécéznek maguknak más ártatlan embercsoportokat is.

2017. aug. 16. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!