Magyarországon miért haragudtak azokra, akik szlovák rendszámos autót tartottak/tartanak?
Mindenféle gonosztevőnek elmondták őket.
Én inkább a tájékozott, élelmes, "fifikás" szóval jellemezném őket.
Mit is csináltak?
Használták a szabad piac, az EU adta lehetőségeket.Nyilván,ha teheted oda adózol a kocsid után, ahol a legkevesebbet kell fizetni utána.Valljuk be, Magyarországon k___ sokat kell adózni még egy Suzuki Swift után is, a komolyabb autókat meg meg se említsem.
Hogyha van lehetősége az embernek odamegy dolgozni, ahol többet keres, akár külföldön is.Mégsem fenyegetőznek az osztrákok,hogy "büdös magyarok, ne otthon költekezzetek,hanem itt".
Én közel élek a határhoz,kint dolgozom.Sok terméket kint veszek, mert olcsóbb, ennyi erővel engem is vámolni lehetne, mert hogy merem ugyanazt a terméket olcsóbban megvenni.
EU szinten nincs egységes "kocsitartás", az életszínvonalban meg óriási szakadékok vannak.
Ausztriában sokat fizetnek a kocsi után, de ott meg sem kottyan azoknak a fizetéseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!